Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Nicoară: "Vom face tot posibilul pentru a ne răsplăti fanii cu o victorie"

Eduard Popa

Eduard Popa
31.01.2016

titus_nicoara

Steaua CSM Eximbank Bucureşti va primi astăzi, în etapa a XVII-a din Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM), replica lui Dinamo Bucureşti, în derby-ul de tradiţie al baschetului şi sportului românesc.

Unul dintre cei mai importanţi jucători din angrenajul steliştilor, Titus Nicoară, ne-a vorbit despre importanţa pe care a avut-o victoria Stelei de la Mureş, după o serie neagră în acest început de an, despre ce trebuie făcut pentru ca Steaua să treacă de Dinamo şi despre importanţa suporterilor la acest derby.

Cât de mult a însemnat pentru voi victoria de miecuri cu BC Mureş, ţinând cont că aţi avut un început dificil de an?

Victoria de la Mureş a venit într-un moment foarte greu şi de asemena foarte important pentru noi. Am demonstrat că putem câştiga în deplasare împotriva unui adversar foarte dificil. În acelaşi timp trebuie să legăm mai multe victorii pentru a ne reveni complet după acest început mai dificil de an. 

Ce speranţe aveţi de la meciul dintre Steaua şi Dinamo? Ce trebuie făcut pentru a câştiga partida cu Câinii Roşii?

Trebuie să pregătim foarte bine meciul şi să luptăm pentru fiecare minge aşa cum am făcut-o la Târgu Mureş. Chiar dacă am avut foarte multe meciuri în acest început de an 2016, este important să fim noi cei care controlează ritmul partidei. 

Cât de importantă va fi prezenţa suporterilor stelişti la meciul cu Dinamo?

Am reuşit câteva victorii foarte frumoase alături de fanii noştri şi sunt convins că la acest meci vor crea o atmosferă sanzaţională. Este foarte important să îi ştim alături de noi şi vom face tot posibilul pentru a-i răsplăti cu o victorie. 

Aflat la al doilea sezon la Steaua, Titus Nicoară a evoluat în această stagiune în toate cele 17 meciuri din LNBM, având medii de 10,6 puncte şi 7,4 recuperări pe întâlnire.  

Partida dintre Steaua şi Dinamo se dispută astăzi în Sala Polivalentă din Capitală, începând cu ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit şi pe Digi Sport 3.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    au aratat cum se manareste un meci
    Alo, Nicoara, nu ati aratat nimic ca echipa NU ati fost mai buni ci doar ati aratat cum se castiga un meci cu ajutorul arbitrilor in clasicul stil Asesoft, atat. Daca pierdeati erati intr-o mare buda asa ca la pauza, cand era clar ca meciul este foarte echilibrat si ca victoria nu este sigura staff-ul vostru a intervenit la duetul de sobolani Podar-Birtalan care au fluierat pro steaua si cu chiu cu vai ati reusit sa invingeti desi arbitrii v-au dat pe tava 9 puncte. Astazi voi fi un fan Dinamo si sper sa invinga desi s-ar putea ca sa "manevrati" din nou arbitrii doar ca sa nu riscati nimic, ca o urmasa demna a Asesoftului.

    cu 8 ani în urmă (31.01.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      De fapt au fost mai buni ca voi in acel meci. Totusi imi place ca ai o imaginative extreme de bogata.

      cu 8 ani în urmă (31.01.2016)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      X
      Voi acolo sunteti englezi, nu sasi?! Jucati la remizã... X ca la fotbal.

      cu 8 ani în urmă (01.02.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Two left hand :

    fan Steaua..:-)
    Care fani Steaua?..maimutele alea de sar tot timpul..si se cheama galerie..aia urla la orice..si la o partida se sah...fani..:D

    cu 8 ani în urmă (31.01.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Fani
    Steaua - Dinamo un meci din cotetul campionatului roman de baschet. La ce se striga prin sala, mi-e rusine sa-mi las copiii (<12 ani) sa vada meciul.

    cu 8 ani în urmă (01.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!