Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Titus Robinson va evolua sub comanda lui Michalis Kakiouzis

Titus Robinson va evolua sub comanda lui Michalis Kakiouzis

Titus Robinson, fost jucător la SCM Universitatea Craiova în stagiunea 2021/2022, a semnat cu Keravnos, în Cipru, unde va avea ocazia să lucreze cu Michalis Kakiouzis, tehnician pe care l-a avut și în Bănie pentru o parte a sezonului precedent.

Robinson, în vârstă de 31 de ani, a prins 33 de meciuri în LNBM, cu medii de 6.5 puncte, 3.9 recuperări, 1.1 pase decisive și 1.0 intercepții în 21 de minute pe parchet pe întâlnire. De asemenea, a evoluat în 6 meciuri din Cupa României, cu 7.3 puncte și 3.2 recuperări, Craiova ajungând până în finala competiției.

Anterior experienței din România, Robinson a jucat în Argentina, Mexic, Lituania, Cipru, Japonia, Luxemburg și Australia.

Americanul are ocazia să lucreze la Keravnos cu un fost antrenor de-al său la Craiova, Michalis Kakiouzis, tehnicianul grec ajungând în Cipru spre finalul stagiunii precedente și a reușit să câștige campionatul. Cei doi au colaborat și la Enosis Neon Paralimni (2020/2021).

Keravnos va juca în preliminariile Basketball Champions League în septembrie, ciprioții fiind calificați direct în turul doi, unde vor juca împotriva învingătoarei dintre Golden Eagle Ylli (Kosovo) și Benfica Lisabona (Portugalia).

*foto: keravnosbc.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!