Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

TJ Price, game winner norocos contra Stelei. Video

TJ Price, game winner norocos contra Stelei. Video

Dinamo București a reușit o victorie importantă în bula de la Craiova. Alb-roșii s-au impus cu scorul de 85-84 în fața marii rivale de la Steaua. 

Coșul victorios a fost înscris de americanul TJ Price, pe final de meci, după o revenire de la minus 10 cu 5 minute rămase de jucat (71-81). 

Price a profitat de două recuperări ofensive ale lui Masters și Cane și a aruncat de la 3 puncte, după un pas în lateral. Mingea aruncată de TJ a lovit inelul, s-a înălțat spre marginea superioară a panoului și a căzut în cos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

La final Steaua n-a avut șansa să ajungă la coșul advers și ratează la limită victoria într-un meci pe care l-a controlat. 

A fost singura triplă marcată de Price, care a adunat în acest meci 11 puncte și 6 pase decisive. Cebasek a avut 21 de puncte înscrise, iar Javon Masters și Isaiah Armwood câte 17 puncte fiecare. 

De partea cealaltă Steaua a jucat fără căpitanul Andrei Mandache, care a  suferit o entorsă într-o altă înfrângere dramatică, în overtime, contra Craiovei. Astfel, Maurice Creek a marcat 30 de puncte, Ivan Vranes 20, iar Kenny Brown și Radu Vîrnă câte 12 puncte fiecare. 

După acest meci Dinamo București a ajuns la 10 victorii și 9 înfrângeri, în timp ce Steaua are în acest moment un palmares de 9-13. 

*foto: facebook Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!