Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

TJ Price: „Suntem o echipă tânără, nimic nu va veni de la sine în acest sezon”

TJ Price: „Suntem o echipă tânără, nimic nu va veni de la sine în acest sezon”

CS Dinamo a trecut de CSU Sibiu cu scorul de 77-74 și s-a calificat în finala Memorialului Elemer Tordai, unde va întâlni pe CSO Voluntari. 

TJ Price a fost folosit de Antonis Constantinides aproximativ 32 de minute, în timpul petrecut pe teren acesta a contribuit la victoria echipei sale cu 9 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice de 10 unități la eficiență. 

Referitor la primul său meci pe teritoriul României, baschetbalistul american a declarat:

A fost un meci dificil...o victorie muncită, însă mă bucur că a fost așa pentru că ne-a arătat faptul că trebuie să muncim din greu să obținem victoria...Suntem o echipă tânără, nimic nu va veni de la sine în acest sezon. Cred că această victorie ne va ajuta din punct de vedere al moralului.

Întrebat de cum vede finala împotriva celor de CSO Voluntari, Price a recunoscut că nu a urmărit cu atenție partidă din cauza faptului că își efectua exercițiile de încălzire.

Din păcate nu am văzut multe din meci pentru că îmi făceam stretching-ul. Probabil vom face o ședință video înainte de partida de mâine, însă mai mult ca sigur sunt o echipă solidă din moment ce au învins una dintre echipele puternice ale ligii. 

Cred că meciul de mâine va fi unul interesant, însă dacă vom fi concentrați, cum am fost și astăzi, totul va fi bine...

 

 

Posted by BC CSU Sibiu on Wednesday, October 7, 2020

Partida dintre CSO Voluntari și CS Dinamo va avea loc mâine, 8 octombrie, de la 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!