Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Toarlyn Fitzpatrick a stabilit un nou record stagional absolut la recuperări

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.04.2022

Toarlyn Fitzpatrick a stabilit un nou record stagional absolut la recuperări

FC Argeș Basketball a suferit o înfrângere dureroasă, împotriva celor de la CSM Galați, într-un meci disputat sâmbătă seara. Scorul final a fost 75-66 pentru moldoveni, care i-au încurcat pe vulturi în lupta pentru locul trei la finalul sezonului regulat.

În ciuda acestui eșec, Toarlyn Fitzpatrick a avut o prestație monstruoasă și a stabilit un nou record stagional absolut de recuperări. Americanul a încheiat cu 10 puncte, 20 de recuperări (10 recuperări ofensive), 4 pase decisive și 5 capace în 31 de minute jucate.

Fitz a înscris 3/9 aruncări de 2 puncte, 1/6 din spatele semicercului și 1/1 de la linia de libere pentru ca la final să aibă un indice al eficienței de +27, și echipa să termine la +4 cu el pe teren.

Precedentul record la recuperări fusese stabilit de Erik Copes, care a încheiat în două rânduri cu 19 recuperări. Fitzpatrick deține și recordul stagional la capace, după ce a bifat șase în duelul cu CSM Târgu Jiu.

În ultima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, FC Argeș evoluează pe terenul lui Rapid București.

*foto: FC Argeș/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!