Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Toarlyn Fitzpatrick este MVP-ul etapei a 22-a

Toarlyn Fitzpatrick este MVP-ul etapei a 22-a

Etapa cu numărul 22 din Liga Națională de Baschet Masculin tocmai s-a încheiat în această seară, cu victoria Stelei în fața celor de la Focșani.

A fost o rundă fără surprize iar cel mai tare duel a fost cel dintre SCM U Craiova și FC Argeș Pitești. Echipa din Trivale a tranșat derby-ul de clasament și se menține în vârful ierarhiei.

Această victorie (90-74) i se datorează în mare măsură lui Toarlyn Fitzpatrick, care a adunat 20 de puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 28 de unități. Americanul a avut un procentaj excelent din acțiune (9/13 – 69%).

În urma acestei prestații, Toarlyn Fitzpatrick a fost desemnat MVP-ul etapei cu numărul 22 din Liga Națională de Baschet Masculin.

În acest sezon, Fitzpatrick are medii de 12.1 puncte, 7.0 recuperări și 3.3 pase decisive.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!