Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Toate rezultatele formației Olimpic Baia Mare au fost anulate

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.02.2017

Federația Română de Baschet a emis ieri un comunicat de presă prin intermediul site-ului oficial referitor la retragerea formației Olimpic Baia Mare din Liga Națională, respectiv Liga 1. 

„Luând în considerare adres Baschet Club Municipal Olimpic Baia Mare nr. 241/ 16.02.2017, prin care FR Baschet este informată că echipa de baschet Municipal Olimpic Baia Mare se retrage din campionatele naționale de baschet seniori, sezonul 2016 – 2017, deoarece nu are susținerea financiară necesară încheierii campionatului;     

1. În conformitate cu prevederile RGOC art. 23.18 litera “c”, Asociația Baschet Club Olimpic Baia Mare se sancționează cu amendă de 2500 EUR, plătiți în LEI, la cursul din ziua efectuării plății;    

2. În conformitate cu prevederile RGOC art. 23.18 lit.“c” si“d”, toate rezultatele înregistrate de echipă de baschet Municipal Olimpic Baia Mare se anulează.”.

Astfel, în urma acestor decizii, toate rezultatele înregistrate de Olimpic Baia Mare au fost anulate, câștig de cauză având în mod special cei de la Dinamo București, care au pierdut un meci în fața băimărenilor. Singura victorie din acest sezon a maramureșenilor s-a înregistrat în tur în fața celor de la Dinamo, iar odată cu retragerea acestui rezultat, bucureștenii i-au egalat pe cei de la Galați în clasament la puncte, ambele formații având acum 22 de puncte cu 5 meciuri câștigate și 12 pierdute. 

De asemenea, CSU Sibiu nu va juca în ultima etapă a primei faze a sezonului regulat, dat fiind faptul că aceștia trebuiau să întâlnească gruparea din Baia Mare. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!