Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Toddrick Gotcher: „Avem aceeași mentalitate înaintea fiecărui meci”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
18.03.2022

Toddrick Gotcher: „Avem aceeași mentalitate înaintea fiecărui meci”

CSO Voluntari primește vizita lui FC Argeș într-o partidă din etapa cu numărul 24 a Ligii Naționale, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00. În tur, ilfovenii s-au impus cu 83-73, la Pitești.

Înaintea confruntării de pe teren propriu, Toddrick Gotcher a acordat un interviu în exclusivitate pentru site-ul nostru.

„Totul ține de cum vom intra noi pe teren. Acela este startul și avem aceeași mentalitate înainte de fiecare meci. Avantajul nostru este că jucăm cât de dur putem, având o defensivă bună.”

În derby-ul cu U-BT Cluj, deținătoarea Cupei României a avut un colaps de necrezut în a doua jumătate a disputei, când a încasat 56 de puncte și a înscris doar 27.

„În partida cu U-BT Cluj, ei au ieșit mult mai agresivi de la cabine și au jucat mai bine în a doua jumătate. Au reușit să lovească primii și să își facă jocul.”

Cu toate că în ultimele două sezoane, CSO Voluntari a adunat trei victorii în fața lui U-BT Cluj, niciuna dintre ele nu a venit pe terenul ardelenilor. Pe 29 martie, cele două echipe se vor întâlni din nou, dar în Sala Sporturilor Gabriela Szabo.

„Nu cred că este vreo diferență între locul în care vom da piept cu ei. Atâta timp cât noi ne respectăm planul de joc și evoluăm la un nivel bun defensiv, nu ar trebui să conteze.”

Ocupanta locului patru la finalul stagiunii precedente are unul dintre cele mai aglomerate programe în această perioadă a sezonului. Malcom Lee va rata mai multe meciuri pentru gruparea pregătită de Sașa Ocokoljic. Gotcher a fost întrebat ce consideră mai important: o clasare cât mai bună la finalul sezonului regulat sau o formulă completă la debutul playoff-ului.

„Asta este o întrebare grea. Aș vrea să le putem avea pe amândouă. Mereu îți dorești să câștigi cât mai multe meciuri posibile, dar pe finalul stagiunii, echipa care are cele mai puține probleme de sănătate este și cea mai avantajată.”

Derby-ul dintre CSO Voluntari și FC Argeș va fi transmis pe canalele de YouTube Superbet România și FRB TV de la ora 18:00.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!