Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „A fost o luptă bună și acum ne concentrăm pe Cupa României”

Tomas Rinkevicius: „A fost o luptă bună și acum ne concentrăm pe Cupa României”

CSU Sibiu a evoluat cu mult curaj pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca și a fost învinsă cu 80 la 74 de campioana României, făcând o repetiție bună în Sala Sporturilor „Horia Demian” înainte de jocul cu CSM Constanța, din sferturile de finală ale Cupei României.

Iată ce a declarat Tomas Rinkevicius, antrenorul principal al galben-albaștrilor, după partida din orașul de sub Feleac:

A fost o luptă bună. Vreau să felicit atât echipa din Cluj, cât și echipa mea pentru această luptă. A fost un meci echilibrat până la final și, dacă am fi avut mai mult noroc, ar fi putut fi și mai strâns. Oricum, cred că Cluj, în acest sezon, are o formație foarte, foarte bună și, de când sunt în România, de 3 ani, cu siguranță acum sunt cei mai buni. Felicitări lor, joacă un baschet frumos și vedem asta și în EuroCup, nu doar în România. Despre meci, probabil că aspectul crucial a fost cel al recuperărilor ofensive ale lor, au avut 17 puncte marcate din „a doua șansă”. Asta ne-a costat mult pentru că, în unele situații, ne-am apărat bine, dar nu am recuperat. Și-au folosit bine talia sub panou. Din nou, a fost o luptă bună și acum ne concentrăm pe Cupa României.

Având în vedere că au fost mai mult decizii de arbitraj contestate aprig de către ambele tabere, l-am întrebat și pe Tomas Rinkevicius dacă i se pare ciudat că au fost delegați arbitri foarte tineri la un derby. Tehnicianul lituanian a răspuns astfel:

Pentru mine, e un pic ciudat. Mulți oameni vin să vadă acest joc și când sunt doi arbitri tineri, neexperimentați, nu e totul clar. Din punctul meu de vedere, am multe întrebări cu privire la unele decizii, însă ce pot schimba? Nu pot face nimic, însă cred că acest meci, cu siguranță, ar fi meritat un interes mai mare din partea ligii.

Joi, 15 februarie, la ora 12:15, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, CSU Sibiu se va duela cu CSM Constanța, în sferturile de finală ale Cupei României.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!