Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Am câștigat cu inima. A fost minunat pentru mine”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.05.2023

Tomas Rinkevicius: „Am câștigat cu inima. A fost minunat pentru mine”

BC CSU Sibiu a rămas în viață în lupta pentru medaliile de bronz din Liga Națională de Baschet Masculin. Ardelenii au învins-o pe Rapid București cu scorul de 73-71, la capătul unei dispute în care nu au marcat nici măcar un coș de trei puncte și au ratat 13 aruncări libere.

Iată ce a avut de spus Tomas Rinkevicius despre această victorie de neuitat:

„Am câștigat cu inima. A fost ultimul meci în fața suporterilor noștri. A fost minunat pentru mine, o experiență foarte frumoasă cu sentimente bune și vreau să le transmit un mare mulțumesc elevilor mei. Am echipa cu cel mai bun caracter, cu cea mai bună chimie din nu prea lunga cariera mea de antrenorat. Poate avem mai puțin talent, poate nu avem vedete mari, dar avem chimie și atitudine de grup. Pentru asta vreau să le mulțumesc. Opoziția poate are jucători mai buni, dar prin atmosfera din echipă.. e minunat. Cred că reușim să construim o mică istorie pentru acest club și doar mă bucur de acest proces și de cum am crescut în aceste șase luni. Trebuie să le mulțumesc încă o dată și suporterilor. În fiecare meci din ultima lună ei au fost din ce în ce mai buni. Pentru mine ca antrenor este o plăcare să fiu în această sală în fața lor. Și ei sunt o mare parte a realizărilor din acest sezon. Încă suntem în lupta pentru bronz. Întâi avem nevoie să ne recuperăm, să fim odihniți și să încercăm să luptăm în decisiv cum am făcut-o astăzi.”

Meciul decisiv din finala mică este programat marți, 23 mai, de la ora 18:45 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 3.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!