Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Câteva din deciziile de arbitraj au fost mai mult decât ciudate”

Tomas Rinkevicius: „Câteva din deciziile de arbitraj au fost mai mult decât ciudate”

BC CSU Sibiu a cedat și meciul al doilea al semifinalei cu CSM Oradea, chiar dacă a arătat foarte bine în anumite momente. În contextul în care le lipsesc doi jucători foarte importanți (Roberts Blumbergs și Rareș Uță), sibienii nu au putut ține pasul și în a doua repriză cu orădenii și au fost învinși cu 93 la 67.

La finalul partidei, Tomas Rinkevicius și-a felicitat jucătorii și s-a arătat nemulțumit de arbitraj:

„În primul rând, doresc să îmi felicit jucătorii. Au depus efort, în ciuda condițiilor și a problemelor pe care le avem în lot. Au luptat, unii dintre ei până la sânge. Eu îmi respect jucătorii foarte mult și mi-aș dori ca și alții să o facă. Uneori mi se pare că e o diferență prea mare între contactul fizic permis în cele două jumătăți ale terenului. Nu e primul meci în care se întâmplă asta. Nu sunt de-acord cu asta. Câteva din deciziile de arbitraj au fost mai mult decât ciudate. Însă jocul este gata, mergem acasă și ne pregătim pentru partida a treia. În această rotație scurtă, am irosit multă energie așa că e dificil. Însă nu vrem să renunțăm niciodată înainte de meci”, a spus antrenorul galben-albaștrilor, conform paginii de Facebook a clubului.

În 4 mai, de la ora 19:00, BC CSU Sibiu va primi vizita lui CSM Oradea în Sala Transilvania și va încerca să prelungească seria.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Mo' no go! No Bobo, no Bobe no more!
    Antrenorul lor se referă la Mo Pratt, care a stat în vestiar pe locul lui El Macete și a luat paraziți din dulap de la el, lucru care s-a văzut pe teren după cum căuta bătaia cu lumînarea, mai întîi la Bobe și apoi cu Bobo, probabil a venit cu tema învățată de pe bilet, dar scrisul era ilizibil și i-a încercat pe amîndoi...

    cu 1 an în urmă (01.05.2023)
    • Rapid București Bruce:

      Bobe
      Faultul lui Bobe a fost unul grosolan. Lovitura intenționată cu antebrațul în spatele adversarului, care încerca să joace în post up. Trebuie făcută diferența între împingere și lovire, dar arbitri degeaba au consultat video, ca oricum deciziile erau șoptite, dar asta e alta discuție.
      Singura utilitate a lui Bobe, perla maestrului, rămâne de vreme bună cea de face faulturi, unele mai grosolane, altele mai puțin. Cu baschetul mai greu. Vorbim despre căpitanul echipei naționale, cu o medie de 4.7 puncte/meci, trasă mult în sus de meciurile cu Focșani sau Laguna.

      cu 1 an în urmă (01.05.2023)
    • gabriel.eftimie:

      @bruce
      Nu vreau sa-l scuz pe Bobe dar analizati va rog faza "la rece". Uitati-va pe Youtube la 1:05:43. Uitat-va la cotul stang al lui Pratt. Il loveste pe Bobe in piept inainte de a primi mingea. La cateva secunde Bobe reactioneaza. Normal ca nu trebuia sa reactioneze dar asa sunt jucatorii : isi platesc "polite". Dar e departe de un fault grosolan, iar reactia lui Pratt e exagerata. Nu s-a "rastit" ci l-a impins. Cum la fel a facut ulterior si la Baciu. Eu il inteleg, s-a acumulat multa tensiune, venita in urma ghinioanelor cu accidentarile. In ultimul sfert a rabufnit si pe banca si cu greu l-a calmat antrenorul.
      Ideea e ca trebuie sa te abtii de la astfel de gesturi. Provocari vor exista tot timpul pe teren. Un exemplu in acest meci a fost Dragoste. Incontinuu l-a sicanat pe Neal, ca sa-l scoata din ritm. Impingeri, tineri, ghionturi etc. Neal a reactionat doar verbal iar la finalul meciului atat Achim cat si Sere chiar l-au felicitat pe Dragoste pt cum a jucat.

      cu 1 an în urmă (02.05.2023)
    Raspunde
  • andreea3w0 :

    Malone Karl
    Scuze, esti fan U Cluj si TU vorbesti de bataie? :)) Ati uitat ce echipa aveti? :)) inclusiv antrenorul..eu m-as abtine in locul tau..Mo a facut asta strict din nesimtirea adversarului care l-a lovit intentionat. Nu a apelat la niciun obiect din sala pt a rani adversarul, doar s-a "rastit" asaupra lui. Asa ca ssst, vezi-ti de echipa ta.

    cu 1 an în urmă (02.05.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca C S :

    Malone Karl
    Este fan ORADEA și după cum afirmă singur, este mentorul lui Sere. Chestia cu emblema lu U este ca să facă ce stie mai bine, să agite spiritele la modul grețos. Citește-i comentariile și ai să vezi că nu are nimic în comun cu U, din contră împroașcă cu venin tot ce este legat de Cluj-Napoca.

    cu 1 an în urmă (02.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!