Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius, despre Bilbao: „Consider că este una dintre principalele favorite la câștigarea FIBA Europe Cup”

Tomas Rinkevicius, despre Bilbao: „Consider că este una dintre principalele favorite la câștigarea FIBA Europe Cup”

BC CSU Sibiu dispută în această seară, 15 noiembrie, ultimul meci în fața suporterilor în grupele FIBA Europe Cup. Adversara sibienilor este Bilbao Basket, în jocul care va fi în direct și pe Digisport.

Înaintea acestei confruntări din Sala Transilvania, Tomas Rinkevicius a vorbit despre gruparea spaniolă pentru paginile de social media ale lui CSU Sibiu:

„Probabil Bilbao nu este doar cea mai bună echipă din grupa noastră, consider că este una dintre principalele favorite la câștigarea FIBA Europe Cup. Au crescut de la începutul sezonului, când au avut un start excelent. În ultimul meci împotriva lui Real au arătat un nivel al baschetului foarte ridicat și au fost aproape să învingă una dintre favoritele la câștigarea Euroligii. Pentru noi probabil nu va fi nevoie să găsim metode de a-i motiva pe jucători, pentru că este o plăcere să joci împotriva unor astfel de echipe, cu jucători de cel mai înalt nivel. Vom încerca să ne pregătim cât de bine putem în acest timp scurt. Am avut doar un antrenament de baschet la dispoziție, dar vom încerca să ne luptăm cu o echipă foarte bună.” 

La rândul său, Aurelian Gavriloaia a adăugat câteva cuvinte pentru sursa menționată:

„Întâlnim o echipă foarte puternică, dintr-un campionat foarte bun, iar chiar de curând au reușit să pună mari probleme unei echipe de Euroligă. Vom încerca să dăm tot ce e mai bun pe teren și vom încerca să le dăm suporterilor un motiv de bucurie prin atitudinea pe care o vom avea pe teren.”

Bilbao este prima în grupa B, cu 4-0 bilanț, iar CSU Sibiu se află la polul opus (0-4) și fără șanse de calificare în următoarea fază.

Meciul din această seară, 15 noiembrie, din Sala Transilvania va începe la ora 19.00 și va fi în direct pe Digisport 3, respectiv pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!