Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius, după meciul de la Oradea: „O victorie importantă pentru noi”

Tomas Rinkevicius, după meciul de la Oradea: „O victorie importantă pentru noi”

BC CSU Sibiu continuă startul excelent de sezon și a obținut a patra victorie din tot atâtea dueluri oficiale. Miercuri, 4 octombrie, galben-albaștrii s-au impus cu 79-66 pe terenul lui CSM CSU Oradea.

După încheierea partidei, Tomas Rinkevicius a oferit câteva declarații pentru paginile de social media ale lui CSU Sibiu și a spus următoarele:

„O victorie importantă pentru noi. Valorează cât două meciuri câștigate prin faptul că am obținut-o în deplasare. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor. Nu ne-am putut antrena în efectiv complet și am avut o săptămână grea. Doar cu două zile înaintea meciului am putut juca 5 la 5. Ne-am pregătit cum am putut. Felul în care ne-am bătut pentru minge în al treilea sfert ne-a ajutat și am început să dominăm meciul.”

Yordan Minchev, MVP-ul partidei cu 18 puncte și 10 recuperări, a adăugat la rândul său câteva cuvinte pentru sursa menționată:

„Nu ne-am așteptat la un meci ușor. N-am început bine și am fost modești în apărare. Am schimbat nivelul de agresivitate în repriza secundă și toată lumea a văzut asta. Am fost mai fizici și asta ne-a adus victoria. Încă nu jucăm cel mai bun baschet, în mod cert. Avem potențial și mă bucur că adunăm victoriile. Vrem să câștigăm și meciul cu Craiova, să ne simțim bine pe teren și să le oferim încă o bucurie fanilor, pentru că sunt peste tot alături de noi.”

Sibienii vor sta în etapa a treia, iar următorul meci îl vor avea pe 14 octombrie, în Sala Transilvania, cu SCM U Craiova.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    cine a incalzit banca
    a jucat kuti? bravo sibiului

    cu 6 luni în urmă (05.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!