Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Este cel mai bun meci pe care l-am făcut în FIBA Europe Cup”

Tomas Rinkevicius: „Este cel mai bun meci pe care l-am făcut în FIBA Europe Cup”

CSU Sibiu a oferit o replică foarte bună în partida cu Bilbao Basket, din Sala Transilvania, în cursul serii de miercuri (15.11) în grupa B din FIBA Europe Cup. Jocul din etapa a cincea a competiției s-a încheiat cu victoria spaniolilor, 73-68, după ce s-au înregistrat 16 schimbări la conducere.

După încheierea jocului, Tomas Rinkevicius și Monyea Pratt au participat la conferința de presă pe care sibienii au organizat-o și antrenorul a punctat următoarele:

„Pot să spun în mod cert că este cel mai bun meci pe care l-am făcut în FIBA Europe Cup. Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru atitudinea din acest meci. Știm în ce situație dificilă ne aflăm, cu această rotație scurtă pe care o avem. Jucăm două meciuri pe săptămână, călătorim mult și energia ne scade astfel. Asta se vede pe jocul nostru, mai ales în a doua parte, când nu avem aceeași intensitate, dar pot să înțeleg acest aspect. Asta e realitatea. Ne gândim cum putem să ne odihnim și să pregătim următorul meci. Vreau să le mulțumesc și suporterilor, pentru că sunt alături de noi în această perioadă nu tocmai ușoară. Atmosfera a fost minunată, ca de obicei, și au pus presiune pe adversari și ne-au motivat. De acum începem să ne pregătim pentru jocul următor, din Liga Națională.”

Autor a 16 puncte, 3 recuperări și 2 intercepții, Mo Pratt a completat:

„A fost un meci dificil. Consider că am jucat bine. Sigur, în repriza a doua în momentele cheie am pierdut câteva mingi, dar per total pot spune că am practicat un joc bun.

Cu o rotație mai mare și cu mai multă energie, am fi putut câștiga cu siguranță. Dar, după cum a spus și antrenorul, în situația actuală aceștia suntem și noi trebuie să fim pregătiți să dăm totul.”

CSU Sibiu va juca în acest final de săptămână la Focșani, în Liga Națională, după care va încheia miercurea viitoare participarea în FIBA Europe Cup în fieful lui Anwil Wloclawek.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!