Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius, înaintea meciurilor cu CSO Voluntari: „Ne plac jocurile de acasă”

Tomas Rinkevicius, înaintea meciurilor cu CSO Voluntari: „Ne plac jocurile de acasă”

CSU Sibiu va avea parte de două meciuri pe teren propriu, pe 18 și 20 aprilie, în seria cu CSO Voluntari din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. Scorul la general este 1-1 în urma partidelor din fieful ilfovenilor.

Tomas Rinkevicius a vorbit pentru Facebook BC CSU Sibiu înaintea meciului trei al seriei, antrenorul galben-albaștrilor făcând referire și la maniera de arbitraj din a doua partidă cu CSO Voluntari:

„Ne plac jocurile de acasă. Fanii sunt de fiecare dată al șaselea jucător pentru noi. Am avut deja două jocuri în această serie și a fost o diferență mare între numărul liberelor pe care le-am primit în primul, respectiv în al doilea meci. Pregătirea a fost asemănătoare pentru ambele jocuri, dar în al doilea am avut de trei ori mai puține aruncări libere. Nu este ușor să pregătim modul în care ne putem apăra împotriva Voluntariului și ce nivel al contactului vor avea ei. O să fim pregătiți să luptăm. Nu este un secret, fanii sunt alături de noi mereu și este un mare avantaj să jucăm acasă și să avem susținerea lor. Felul în care ei susțin echipa ne ajută de fiecare dată.”

Aurelian Gavriloaia a adăugat și el câteva cuvinte pentru sursa menționată:

„Cred că ne-am recuperat bine în aceste zile în care am avut pauza dintre meciuri. Am avut o energie bună la antrenamente și cred că acesta este atributul care ne poate aduce victoria. Avem mare nevoie de suporteri și împreună cu ei știm că putem face lucruri mărețe.”

CSU Sibiu a reușit să câștige primul meci cu 92-78, după care în a doua partidă CSO Voluntari s-a impus cu 94 la 70.

Partida din această seară, 18 aprilie, din Sala Transilvania o să înceapă de la ora 19.00 și va putea fi urmărită pe FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Apropo
    ... de maniera de arbitraj. Din brigada care a arbitrat vineri meciul 2, doi arbitri au fost desemnati si pentru azi: Alexandra Stan si Sorin Drugau. Sunt extrem de curios de maniera cu care vor fluiera deseara, deoarece sunt convins ca cei de la Voluntari nu vor scadea deloc agresivitatea/intensitatea, chiar daca nu mai joaca acasa.

    cu 1 an în urmă (18.04.2023)
    • Rapid București Bruce:

      Maniera
      Maniera de arbitraj este dictată de capul brigăzii în condițiile date. Doamna/domnișoară este mereu degeaba, iar cel de al treilea arbitru este mereu speriat și de propria umbră. Dacă crew chief-ul nu se impune, foarte posibil să fie un adevărat haos!

      cu 1 an în urmă (18.04.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Bruce
      Olaru va fi crew chief azi, dupa ce Ciulin a fost in meciul 2. Vom vedea ce va fi, mai ales ca la meciul 1 din serie a fost tot Olaru, iar manierele de arbitraj au fost diametral opuse in cele 2 meciuri de la Voluntari.
      Oricum deseara sala e sold out, asa ca va fi presiune mare cu atat mai mult.

      cu 1 an în urmă (18.04.2023)
    • Rapid București Bruce:

      Olaru
      E clar că Sibiului nu-i place să fie agresată fizic. Dar din raportul liberelor din primele două meciuri pot să mă gândesc că "agresiunea" a fost permisă și peste limita regulamentului. Nu am văzut meciul, dar cred că diferența a putut fi chiar atât de mare de la meciul 1 la meciul 2 pentru sibieni.

      cu 1 an în urmă (18.04.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!