Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Încercăm să ne conturăm jocul de la zi la zi”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.09.2023

Tomas Rinkevicius: „Încercăm să ne conturăm jocul de la zi la zi”

CSU Sibiu caută să își continue forma foarte bună din debutul de sezon, începută cu cele două victorii din Cupa României, ce au asigurat biletele sibienilor pentru Final Eight. Ardelenii debutează în LNBM cu un meci împotriva celor de la CS Vâlcea, pe teren propriu, sâmbătă, 25 septembrie.

Cele două echipe s-au întâlnit recent și într-un meci amical, dar și în turneul de calificare în sferturile Cupei, organizat la Constanța. Victoriile au fost împărțite, vulturii câștigând jocul oficial. Iată ce a avut de spus Tomas Rinkevicius înaintea celui de-al treilea meci împotriva nou-promovatei în ultimele două săptămâni:

„Ne pregătim pentru Vâlcea. Va fi al treilea meci împotriva lor în acest sezon. Este o echipă bună, foarte motivată, cu străini buni și sunt foarte talentați ofensiv, în special în rândul străinilor. Sigur, sunt o echipă nouă, cu o motivație foarte mare. Mereu joacă cu o inimă mare. Noi continuăm să ne pregătim, nu suntem încă în cea mai bună formă, încă încercăm să ne conturăm jocul de la zi la zi, de la antrenament la antrenament, muncim din greu și sper că totul va fi bine”, a spus tehnicianul lituanian.

Confruntarea dintre BC CSU Sibiu și CS Vâlcea 1924 va trage cortina peste runda inaugural din Liga Națională luni, 25 septembrie, de la ora 19:00. Aceasta poate fi urmărită în exclusivitate pe FRB TV.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!