Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Ne-au lipsit doi jucători foarte importanți și rotația este foarte scurtă acum”

Tomas Rinkevicius: „Ne-au lipsit doi jucători foarte importanți și rotația este foarte scurtă acum”

BC CSU Sibiu a înregistrat cel de-al patrulea eșec în grupa B din FIBA Europe Cup, după 67-96 miercuri seara (08.11) pe terenul Caledoniei Gladiators.

Sibienii nu s-au putut baza în meciul din Scoția pe Kyle Adnam și Mouhamed Barro, lotul fiind completat cu juniorul Paul Itu, cel care a avut ocazia să debuteze pe plan internațional.

La finalul întâlnirii, antrenorul Tomas Rinkevicius a spus următoarele în cadrul conferinței de presă:

„Meciul a semănat cu cel din tur. Și atunci am intrat într-un deficit important, dar am revenit în joc. Acum situația a fost la fel, într-o anumită măsură, doar că nu ne-am aflat la fel de aproape de adversari. Ne-au lipsit doi jucători foarte importanți și rotația este foarte scurtă acum. Asta e marea noastră problemă. Trebuie să-i folosim din când în când pe tineri. Cu acest program nu putem avea antrenamente de calitate. Avem meciuri la trei zile și călătorim mult, iar aceste lucruri ne iau din energie și nu putem să fim în cea mai bună formă. Am văzut și lucruri pozitive în acest joc. Sigur, diferența este mare, dar în privința unor situații mă declar mulțumit. În unele momente am luptat bine, dar ultimul sfert a arătat ce nivel de energie avem în această perioadă. Însă, cum am spus anterior, au fost lucruri în acest joc de care am fost mulțumit.”

Șapte jucători de la CSU Sibiu au petrecut 20 sau mai multe minute pe parchet. Pavlin Ivanov s-a remarcat din această listă, cu 25 de puncte și 6/13 din spatele arcului de cerc. Bulgarul a fost singurul baschetbalist în double digits din tabăra galben-albastră.

CSU Sibiu are două meciuri pe teren propriu în următoarea perioadă. Mai întâi, jucătorii lui Tomas Rinkevicius se vor duela cu CSM Petrolul Ploiești în Liga Națională (12 noiembrie, ora 19.00), după care o să primească vizita lui Bilbao Basket (15 noiembrie, ora 19.00) în FIBA Europe Cup.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!