Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Ne pregătim cât de bine putem pentru primul nostru meci european”

Tomas Rinkevicius: „Ne pregătim cât de bine putem pentru primul nostru meci european”

Miercuri, 18 octombrie, BC CSU Sibiu va reveni în FIBA Europe Cup, după o absență de câteva sezoane, iar primul meci se va desfășura pe teren propriu, în compania Caledoniei Gladiators, o formație din Scoția.

Galben-albaștrii au parte de un început de stagiune excelent, izbutind să câștige toate jocurile oficiale disputate până în acest moment. Cu toate acestea, Tomas Rinkevicius este precaut înaintea încleștării cu Caledonia Gladiators:

„Ne pregătim cât de bine putem pentru primul nostru meci european. În primul rând a trebuit să ne concentrăm pe recuperare, pentru că în urmă cu câteva zile am jucat un meci greu pe teren propriu. Mă bucur că jucăm primul meci din FIBA Europe Cup în fața propriilor suporteri. Sper că ne vor ajuta să găsim mai multă putere și energie. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru echipa noastră. Adversarii noștri sunt foarte puternici individual. Au un lot echilibrat, de la fundași până la pivoți. Sunt puternici, iar cel mai important lucru este să oprim individualitățile”, a declarat antrenorul sibienilor, conform site-ului oficial.

De asemenea, Mouhamed Barro a vorbit și el despre jocul din această seară:

„Suntem nerăbdători să jucăm. Știm că va fi cu totul diferit, o competiție diferită, jucători diferiți. Trebuie să fim pregătiți și să obținem victoria. Nu știu foarte multe despre adversarii noștri, doar că sunt o echipă atletică, dar îi vom vedem azi la treabă.”

Duelul va începe la ora 18:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 4.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!