Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Nu sunt supărat în urma acestui joc”

Tomas Rinkevicius: „Nu sunt supărat în urma acestui joc”

BC CSU Sibiu a cedat la Oradea în deschiderea seriei din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 61-94 vineri (28.04). Galben-albaștrii nu i-au avut la dispoziție pe Roberts Blumbergs și Rareș Uță.

La finalul partidei, Tomas Rinkevicius a vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu și a avut următoarele concluzii:

„Probabil nu este surprinzător pentru noi felul în care a decurs acest meci. Ne-am pregătit pentru acest duel, dar seria din sferturi și-a pus amprenta. În plus ne-au lipsit doi jucători și alții au unele probleme medicale. Acestea sunt posibilitățile pe care le avem în momentul de față. Nu sunt supărat în urma acestui joc. Am avut și momente bune, iar în unele situații ofensiva noastră a arătat bine. Am ratat unele aruncări deschise și în unele situații nu am putut să marcăm. Avem totuși o talie mai mică sub panou prin lipsa celor doi jucători. Oradea a făcut un meci bun, au înscris și în urma unor aruncări mai dificile. În patru sau cinci rânduri au reușit să marcheze în ultima secundă de atac și toate aceste aspecte au dus la diferența de pe tabelă. Cu puțin noroc de partea noastră, înfrângerea ar fi putut să fie la o diferență mai mică.”

Toți jucătorii trecuți pe foaia de joc de către sibieni au evoluat în acest meci, iar trei dintre ei au fost în double figures. Daniel Manchon a terminat cu 15 puncte, în timp ce Paolo Marinelli și Mouhamed Barro au adunat câte 10 puncte.

Meciul doi va avea loc duminică, 30 aprilie, tot în Oradea Arena. Partida o să înceapă la ora 20.00 și va fi în direct pe Digisport 2, Prima Sport 2, respectiv FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sean Barnette :

    Imi place mult TR
    Am un respect deosebit pentru omul asta. Sezonul urmator, cu el la carma din startul sezonului, Sibiu va fi o nuca tare pentru orice echipa. Sper sa stea o perioada mai lunga la Sibiu.

    cu 1 an în urmă (29.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!