Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius și Aurelian Gavriloaia au prefațat meciul cu FC Argeș

Tomas Rinkevicius și Aurelian Gavriloaia au prefațat meciul cu FC Argeș

BC CSU Sibiu închide etapa a 14-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu un meci la Pitești, pe terenul lui FC Argeș, duelul din această seară (09.01) urmând să fie televizat.

Meciul din Trivale este important în economia clasamentului Conferinței A, ambele echipe luptând pentru calificarea în Top 10 și sunt despărțite de o victorie în acest moment.

Aurelian Gavriloaia și Tomas Rinkevicius au prefațat meciul din fieful grupării viola, jucătorului celor de la CSU Sibiu având următoarele de spus pentru pagina de Facebook a clubului:

„După meciul cu Clujul, ne-am montat cu toții mult mai bine și vrem să  facem o treabă mult mai bună la meciul cu Pitești. Va fi un meci foarte greu în deplasare. Sper să dăm tot ce avem mai bun și să ne întoarcem cu victoria. Cred că dacă vom fi 100% la meci, vom reuși acest lucru.

Relația 1 la 1 o să fie cea mai importantă. Și scounting-ul dinainte de meci va important. Trebuie să știm ce jucători trebuie să apărăm și cum să-i apărăm.”

Antrenorul Sibiului a scos în evidență, tot pentru sursa menționată, problemele din ultimele două meciuri, pe care echipa sa le-a pierdut în campionat și a caracterizat echipa lui FC Argeș:

„Pentru noi fiecare meci este important. Ne-am pregătit normal, la fel cum o facem pentru fiecare meci. Echipa este bine, ne urmăm planul. Ne pregătim pentru sistemele lor de joc, să-i scoatem din zona de confort. Mai avem un antrenament și ne dorim să fim preăgtiți pentru meciul cu Pitești. Trebuie să jucăm mai bine din punct de vedere ofensiv. În ultimele două jocuri, nu am ajuns în poziții ofensive bune. Aceasta a fost marea problemă. În unele situații am găsit aruncările deschise, dar nu am putut înscrie.

Au un lot echilibrat, începând de la fundași, până la cei doi pivoți sârbi, care sunt foarte importanți pentru echipa lor. Avem în față o echipă bună, dar ne-am făcut treabă și vom fi pregătiți de duel.”

Meciul dintre FC Argeș și CSU Sibiu are loc în această seară, 9 ianuarie, de la ora 18.30 și o să fie în direct pe Digisport 4, Prima Sport 3, respectiv FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!