Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste au prefațat finala mică a Ligii Naționale

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste au prefațat finala mică a Ligii Naționale

Rapid București și CSU Sibiu încep sâmbătă, 13 mai, finala mică a Ligii Naționale de Baschet Masculin, primele două dueluri fiind programate în Capitală. Această serie se dispută pe sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”.

Tomas Rinkevicius a vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu înaintea primelor partide din finala mică și a spus următoarele:

„Am avut mai mult timp să ne pregătim și să ne recuperăm câțiva jucători. Unii au revenit la antrenamente. Nu sunt încă la capacitate maximă, dar avem încă timp până la primul meci cu Rapid. Încercăm să ne pregătim așa cum putem. Deja consider că avem un sezon bun în spate și ne bucurăm de timpul petrecut în această formulă. Ne dorim să ne luptăm cu Rapid. O să fie dificil, pentru că vorbim despre o echipă foarte bună și un buget pe măsură. Ei au arătat foarte bine pe parcursul sezonului și au trecut prin unele schimbări la nivelul lotului. Încercăm să vedem ce avantaje putem avea. Îmi doresc să avem o energie bună pentru primul meci și să rezolvăm toate problemele pe care le-am avut în ultima perioadă.”

Mirel Dragoste se așteaptă la meciuri grele în Capitală, după cum a declarat pentru aceeași sursă:

„Va fi o confruntare foarte dificilă, ne așteaptă două meciuri foarte grele la București. Mergem foarte pozitivi, vrem să facem o figură frumoasă. O să luptăm până la capăt, cu siguranță, și sperăm să obținem ceea ce ne dorim.

Cu siguranță, atitudinea noastră de la începutul jocurilor și până la fluierul final poate face diferența. Vrem să abordăm meciurile cu maximă seriozitate, să luptăm până la capăt și să luăm locul 3.”

Finala mică are următorul program:

Meciul 1: CS Rapid București vs. BC CSU Sibiu – sâmbătă, 13 mai, ora 18:30, FRB TV

Meciul 2: CS Rapid București vs. BC CSU Sibiu – luni, 15 mai, ora 20:00, Digi Sport 2, FRB TV

Meciul 3: BC CSU Sibiu vs. CS Rapid București – joi, 18 mai, ora 20:00, Digi Sport, FRB TV

Meciul 4 (dacă este nevoie): BC CSU Sibiu vs. CS Rapid București – sâmbătă, 20 mai, FRB TV

Meciul 5 (dacă este nevoie): CS Rapid București vs. BC CSU Sibiu – marți, 23 mai, FRB TV

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!