Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste, declarații după a doua victorie a Sibiului în playoff

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste, declarații după a doua victorie a Sibiului în playoff

CSU Sibiu este la o victorie distanță de calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, galben-albaștrii impunându-se marți (18.04) în Sala Transilvania cu 82-72 în meciul trei al seriei cu CSO Voluntari.

La finalul partidei, Mirel Dragoste și Tomas Rinkevicius au oferit câteva declarații pentru Facebook BC CSU Sibiu, românul fiind la cel mai bun meci al carierei în playoff prin cele 12 puncte și 5 recuperări, totul pentru 11 index la eficiență și +16 la +/-:

„A fost un meci foarte greu, la fel ca toate celelalte pe care le-am avut contra celor de la Voluntari. Au o echipă foarte bună și un lot foarte valoros, toată lumea știe asta. Mă bucur de victoria noastră. A fost un efort de echipă. Deja începem să ne gândim la meciul de joi. Vrem să facem din nou o partidă foarte bună.

Cu siguranță, suporterii au fost al 6-lea jucător, cum sunt de obicei. Mă bucur că sala a fost plină. Sper ca joi să fie și mai plină, dacă se poate și le mulțumesc tuturor suporterilor în numele întregii echipe.”

Antrenorul Sibiului a scos în evidență repriza a doua, cea în care intensitatea în defensivă a crescut pentru echipa sa:

„A fost un meci dificil. Încă de la început am fost puțin jos, dar rezultatul echilibrează puțin lucrurile. Cred că a fost o adevărată luptă pentru jucătorii mei și ne ajută să avem o încredere mai bună. În anumite situații am avut procentaje cam slabe, dar în repriza secundă prin nivelul defensiv pe care l-am avut, am venit în ofensiv cu decizii mai bune și cu mai multă încredere în forțele proprii. De acolo am controlat jocul până la final.

În orice caz, Voluntari rămâne o echipă foarte puternică. Cred că în continuare sunt favoriți în acest sfert de finală. Noi avem nevoie de recuperare și să încercăm încă o dată să câștigăm. Mergem să ne odihnim și peste două zile vom avea un nou meci.”

Meciul patru va avea loc tot în Sala Transilvania joi, 20 aprilie, de la ora 19.00 și o să fie în direct pe Digisport 4, Prima Sport și FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    da
    Tare greu meci, extrem de fizic; cei de la Voluntari au cazut inexplicabil dupa pauza, iar noi am crescut pe apararea buna. Incredibil raportul recuperarilor 43 noi, 25 ei; de asemenea interesante diferentele la points in the paint 46 la 34, puncte pe tranzitie 13 la 5, 2nd chance points 17 la 7, points from turnovers 18 la 6; practic doar la 3p au fost superiori, dar insuficient. In concluzie, un meci extrem de bine pregatit de TR, sa speram ca si joi va fi la fel; sa vedem daca la Voluntari o sa apara Planinic pe foaie.
    Arbitaj extrem de pervers, asa cum ma asteptam; pupila lui Ciulin, Alexandra de o aroganta si nesimtire incredibile. Daca joi o sa apara bombardierul sef, sansele noastre vor tinde spre 0...

    cu 1 an în urmă (19.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!