Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste, declarații după victoria în fața lui FC Argeș

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste, declarații după victoria în fața lui FC Argeș

BC CSU Sibiu a ajuns la 7-5 bilanț în Conferința B din Liga Națională de Baschet Masculin în urma succesului la ultima apariție de acasă în anul 2023. Galben-albaștrii au trecut cu 83-70 de FC Argeș în cursul serii de sâmbătă, 23 decembrie.

La finalul întâlnirii din etapa a 14-a, Mirel Dragoste a vorbit pentru paginile de sociale media ale lui CSU Sibiu și a spus următoarele:

„A fost un meci foarte greu și ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna. Suntem bucuroși că am început meciul într-o manieră foarte bună, cum n-am făcut-o de multe meciuri. Sala a fost aproape plină și țin să le mulțumesc tuturor suporterilor că au fost aproape de noi în ultimul meci pe teren propriu din acest an. Vreau să le transmit tuturor sărbători fericite, toate cele bune și să ne vedem în număr cât mai mare și anul viitor.”

La rândul său, antrenorul Tomas Rinkevicius a adăugat câteva cuvinte pentru sursa menționată:

„Suntem bucuroși pentru această victorie în fața suporterilor. E o plăcere să jucăm aici și să putem câștiga înaintea Crăciunului. Le mulțumesc suporterilor că ne-au fost alături și ne-au împins de la spate, iar pe această cale vreau să le urez sărbători fericite. Avem parte de câteva zile de odihnă și apoi revenim la treabă.”

Ultimul meci pentru CSU Sibiu în acest an calendaristic va avea loc la malul Mării Negre. Partida cu CSM Constanța, din 30 decembrie va fi televizată și o să înceapă la ora 19.00.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!