Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius și Mouhamed Barro, declarații după înfrângerea cu Anwil

Tomas Rinkevicius și Mouhamed Barro, declarații după înfrângerea cu Anwil

BC CSU Sibiu a coborât la 0-3 bilanț în grupa B din FIBA Europe Cup în urma înfrângerii categorice de acasă, 41-79 în fața lui Anwil Wloclawek, din cursul serii de miercuri, 1 noiembrie.

La conferința de presă după terminarea partidei, antrenorul Tomas Rinkevicius a spus următoarele:

„Felicitări celor de la Anwil. E o echipă bună și luptătoare, care a jucat agresiv. Am putut să fim buni în fața acestui stil doar 10 minute, după care am căzut și n-am mai avut forță. Asta e realitatea. Avem un program foarte dificil în această perioadă și jucăm la trei zile, călătorim mult. Aceasta e situația. Înfrângerea e dură. Procentajele și situația în care ne aflăm nu ne-au lăsat să stăm mai aproape de adversari în acest joc și diferența finală e mare. Ne concentrăm pe ce avem de făcut. În trei zile ne așteaptă un meci important în campionat, așa că începem să ne pregătim pentru acesta.”

Mouhamed Barro, singurul jucător în double digits din tabăra galben-albastră (13 puncte, 9 recuperări, 4 intercepții), a adăugat:

„Suntem triști. E greu să ne luptăm în fața unei echipe de acest gen știind problemele pe care le avem în rotație. Nu e o scuză și trebuie să încercăm să devenim mai buni și să jucăm timp de 40 de minute, nu doar jumătate din meci.”

Trupa de pe Cibin va juca în acest final de săptămână în campionat, la Târgu Mureș, după care următorul meci din FIBA Europe Cup va avea loc tot departe de casă, pe 8 noiembrie în fieful celor de la Caledonia Gladiators.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!