Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius și Rareș Uță au prefațat disputa cu Petrolul Ploiești

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.01.2023

Tomas Rinkevicius și Rareș Uță au prefațat disputa cu Petrolul Ploiești

CSM Petrolul Ploiești și BC CSU Sibiu închid etapa cu numărul 17 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea de pe Valea Prahovei este programată luni, 23 ianuarie, de la ora 17:45.

Tomas Rinkevicius, tehnicianul ardelenilor, a prefațat confruntarea de luni seara pentru site-ul oficial al clubului de pe malul Cibinului.

„Ne-am pregătit ca de obicei. Ne respectăm adversarul, au o echipă bună și un lot echilibrat. Cred că au avantaj, deoarece cu acest lot s-au antrenat tot sezonul, se înțeleg mai bine între ei. În același timp au jucători autohtoni cu experiență în echipă. Noi ne pregătim, știm unde putem fi mai buni și ne vom continua planul de antrenament, pentru a fi pregătiți pentru jocul de luni.

Aceasta a fost problema noastră încă din startul sezonului. Avem o echipă tânără și aceasta a fost problema noastră, nu am jucat la fel de bine în meciurile din deplasare. Am arătat mult mai bine la meciurile de acasă. Cred că este un lucru natural, când ai jucători tineri în echipă. Ne dorim schimbarea la meciul de luni”, a declarat lituanianul.

Disputa de luni va reprezenta revenirea în tricoul galben-albastru pentru Rareș Uță. Pivotul autohton a părăsit-o pe Dinamo București și s-a întors în locul unde a avut cel mai prolific sezon al carierei. Iată ce a declarat jucătorul român înaintea meciului de la Ploiești:

„Primul meu meci din nou pentru Sibiu este probabil și cel mai important de până acum în acest sezon. Va fi un joc pe viață sau pe moarte. Vom merge acolo foarte motivați, foarte determinați, pentru a câștiga și pentru a avea șanse să ne calificăm în Top 10, care este obiectivul nostru în acest moment.

Fanii, cărora vrea să le mulțumesc și acum, pentru că m-au primit foarte frumos și călduros la meciul cu Craiova. Colegii, pe mulți dintre ei îi știam, m-au primit cu brațele deschise, la fel și staff-ul tehnic. M-au ajutat să mă integrez destul de repede. Mă înțeleg bine cu toți și sunt entuziasmat să joc din nou pentru BC CSU Sibiu.”

Confruntarea dintre CSM Petrolul Ploiești și BC CSU Sibiu poate fi urmărită pe Digi Sport 3, Prima Sport 5 și FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea/CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!