Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Voluntari este o echipă cu mult talent și cu un antrenor foarte bun”

Tomas Rinkevicius: „Voluntari este o echipă cu mult talent și cu un antrenor foarte bun”

Astăzi, 25 martie, CSO Voluntari primește vizita lui CSU Sibiu, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jocul va începe la ora 18:30 și va putea fi urmărit, în direct, pe FRB TV.

Iată ce a declarat Tomas Rinkevicius, antrenorul principal al sibienilor, conform site-ului bc-csusibiu.ro:

„Pentru noi nu există meciuri care să fie mai puțin importante. Fiecare joc este important. Ne pregătim pentru fiecare adversar și bineînțeles că ne respectăm fiecare oponent. Voluntari este o echipă cu mult talent și cu un antrenor foarte bun. O echipă cu un buget bun. Pe fiecare post au jucători foarte puternici individual. Noi avem nevoie de o muncă bună de echipă, avem nevoie de multă energie. Ne pregătim, ne facem un plan de joc și sperăm că vom fi pregătiți pentru acest meci, în primul rând din punct de vedere fizic. A fost o perioadă foarte dificilă pentru jucătorii noștri, cu multe răceli. Acum ne pregătim normal pentru meci și avem tot lotul valid. Cu siguranță își vor dori revanșa. Am câștigat contra lor pe teren propriu și vor fi mult mai motivați în fața noastră. În același timp, este un meci normal și ne pregătim ca de obicei, cum o facem pentru fiecare adversar.”

De asemenea, Daniel Manchon a vorbit și el despre duelul cu vicecampioana României:

„Cred că va fi un meci dificil, la fel cum a fost și la Sibiu, când am câștigat la ultima aruncare. Nu va fi ușor și sper că vom concura bine. Cu siguranță adversarii vor fi mai motivați, după cele întâmplate în tur. Este ultima partea a sezonului, toate meciurile sunt mai competitive și toate echipele vor să ne învingă”

În tur, CSU Sibiu s-a impus cu scorul de 74 la 73, după un coș marcat în ultima secundă de Roberts Blumbergs.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!