Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomas Rinkevicius: „Vreau să le mulțumesc jucătorilor mei pentru atitudinea avută”

Tomas Rinkevicius: „Vreau să le mulțumesc jucătorilor mei pentru atitudinea avută”

După trei înfrângeri consecutive în FIBA Europe Cup și Liga Națională de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu a reușit să obțină o victorie, câștigând cu 79 la 76 în fața lui CSM Constanța, în etapa a șasea a campionatului.

Iată ce a declarat Tomas Rinkevicius, după a patra victorie în grupa B, acolo unde formația sa ocupă poziția secundă:

E o victorie foarte, foarte importantă pentru noi. A fost un meci extrem de dificil. Vreau să le mulțumesc jucătorilor mei pentru atitudinea avută. Poate că nu am jucat un baschet foarte calitativ, în special în ofensivă, însă atitudinea și spiritul de luptă pe care l-au arătat mi-a adus multă plăcere. Evident, sunt multe aspecte în care putem fi mai buni, însă cu acest spirit de luptă, cu 18 recuperări ofensive și 8 intercepții, ne arătăm caracterul. Această victorie a fost obținută prin lupta depusă. Fanii ne-au ajutat foarte mult, au fost extrem de gălăgioși, ne-au motivat și astfel am obținut victoria împreună.

Cel mai bun marcator al galben-albaștrilor a fost Pavlin Ivanov, care a adunat 24 de puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Jucătorul bulgar a vorbit și el despre duelul cu CSM Constanța:

Ne-am întors pe teren propriu cu un nivel diferit al energiei. Am jucat mult mai bine în ofensivă, am pasat bine mingea și cred că am avut o prestație reușită. Evident, am ratat multe aruncări deschise, însă asta face parte din baschet. În apărare, am luptat, am fost foarte fizici, la fel și ei. A avut un ritm bun jocul. De-asta suntem aici și suntem jucători profesioniști. Cel mai important a fost aportul fanilor. Ei ne-au ajutat să jucăm cu multă energie. Fără ei, am fi mult mai slabi, cu siguranță. În momentele importante, ne-au dat multă energie și vreau să le mulțumesc.

Miercuri, 1 noiembrie, la ora 19:00, BC CSU Sibiu se va duela cu Anwil Wloclawek, în runda a treia a primei faze din FIBA Europe Cup.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!