Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tomislav Gabric: „Am aşteptări mari de la sezonul acesta”

Paul Olar

Paul Olar
04.09.2016

BCM U Pitești abordează stagiunea 2016/2017 cu un nucleu schimbat față de precedenta ediție de campionat. Printre sportivii ce au sosit în Trivale în această vară se numără Tomislav Gabric. Croatul de 21 de ani se bucură că a ajuns sub comanda lui Hristu Șapera, declarând:

“Sunt foarte fericit şi onorat să fac parte din cadrul echipei BCM U Piteşti. Chimia dintre jucători şi antrenori este prezentă atât la antrenamente, cât şi la meciuri, iar acest aspect este unul foarte important în acest moment. De asemenea, autoritatea antrenorilor noştri se face simţită, dar nu într-un mod strict, ci într-unul constructiv. Îşi doresc ca noi să dăm ce avem mai bun pentru a ne urca la următorul nivel, ca şi jucători. Colegii mei sunt foarte muncitori şi chiar îmi place acest lucru. Cu toţii avem acelaşi scop şi asta ne-a apropiat. Avem gândirea pozitivă, ne-am înţeles bine de la început”, a spus Gabric, conform scmpitesti.ro.

Ex-iugoslavul a vorbit și despre partidele de verificare disputate până acum.

“În primele 7 meciuri amicale, antrenorii au putut observa potenţialul fiecăruia dintre noi şi cred eu că aceste rezultate bune ar trebui să le avem şi în campionat. Dar jocurile din campionat ne vor reflecta cu adevărat munca şi valoarea pe care o avem. Cred că şi partidele amicale sunt importante pentru noi, iar toţi jucătorii depun efortul pentru a câştiga. Am aşteptări mari de la sezonul acesta. Cred şi sper că vom progresa la fiecare meci. Suntem o echipă foarte bună iar dacă vom continua să muncim mult putem ţinti spre primele locuri ale clasamentului”, a precisat Tomislav, conform scmpitesti.ro.

BCM U Pitești se duelează astăzi cu CSU Atlassib Sibiu. Confruntarea se va disputa în Sala Sporturilor Trivale și va demara la ora 17:00.

*Foto: scmpitesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!