Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Toni Alexe, omagiat la Ploiești

Roxana Prichici, Foto: csuasesoft.ro

Roxana Prichici, Foto: csuasesoft.ro
22.01.2011

Colegiul ”Ion Luca Caragiale” a câștigat prima ediție a Cupei ”Toni Alexe”, competițe ce a avut loc ieri la Ploiești, după ce s-au impus în ultimul act, scor 56-52, în fața baschetbaliștilor de la ”Alexandru Ioan Cuza”. În meciul pentru locul trei, liceul ”Mihai Viteazul” a defilat în fața celor de la ”Nichita Stănescu”, câștigând cu 45 la 10. Premierea a fost făcută de Levente Szijarto, Cătălin Burlacu, Sorin Hartman și Vladimir Arnautovic, antrenorului campioanei revenindu-i onoarea de a-i premia pe ocupanții primului loc. După ce au primit trofeul, elevii de la ”Ion Luca Caragiale” au mers în fața posterului lui Toni Alexe și au făcut câteva plecăciuni. După terminarea festivității, fanii și jucătorii lui CSU Asesoft au aprins lumânări pe platforma sălii sportului ”Olimpia” în memoria celui care a fost Toni Alexe. 

Rezultate: Ion Luca Caragiale - Mihai Viteazul 86-32 (43-12), Alexandeu Ioan Cuza - Nichita Stănescu 61-28 (37-10), Mihai Viteazul - Nichita Stănescu 45-10 (22-9), Ion Luca Caragiale - Alexandru Ioan Cuza 56-52 (32-26). 

Premii speciale: Cel mai bun marcator: Andrei Damian, MVP-ul turneului: Adrian Movileanu, Cel mai de perspectivă jucător: Ştefan Neagu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!