Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Toni Katic a dat un coș din propria jumătate în duelul cu Novgorod. Video

Toni Katic a dat un coș din propria jumătate în duelul cu Novgorod. Video

Marți, 19 octombrie, JDA Dijon a primit vizita lui Nizhny Novgorod, într-un meci din etapa a doua a Basketball Champions League. Francezii s-au impus la o diferență de 14 puncte, 89-75, iar Toni Katic a evoluat excelent.

Partida n-a început, însă, foarte bine pentru gazde. Gruparea din Rusia a intrat pe teren mult mai concentrată și a reușit un prim sfert de excepție, câștigat cu scorul de 26 la 12. Dijon și-a revenit în actul secund, care a fost, parcă, exact opusul primelor zece minute. Elevii lui Nenad Markovic au realizat un parțial de 28-13 și au intrat la vestiare cu un avantaj minim: 40-39.

După pauză, JDA Dijon a controlat jocul și a obținut victoria, spre bucuria propriilor suporteri: 89-75. Toni Katic a ratat o singură aruncare (6/7 FG, 2/2 FT) și a adunat 16 puncte, 5 pase decisive, o recuperare și o intercepție, pentru un indice al eficienței de +19.

De altfel, jucătorul croat a reușit să marcheze un coș din propria jumătate de teren. La finalul primei reprize, Katic mai avea la dispoziție puține secunde așa că a aruncat rapid, iar mingea a intrat în coș. Fostul baschetbalist al lui U-BT a mai fost remarcat de cei de la Basketball Champions League pentru o pasă decisivă administrată lui Sek Henry.

În urma acestui succes, JDA Dijon are un bilanț de o victorie și o înfrângere în grupa C.

*foto: championsleague.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!