Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Bishop, antrenament de NBA peste ocean. Video

Tony Bishop, antrenament de NBA peste ocean. Video

Cum vara este aproape pe sfârșite, tot mai mulți baschetbaliști profesioniști se adună în tot felul de workout-uri pentru a reveni în forma de competiție. Peste ocean, așa-numitele „workouts” aduc laolaltă tot felul de jucători NBA, dar și baschetbaliști profesioniști care evoluează peste tot prin lume, chiar și în România.

Așa a fost cazul lui Tony Bishop, care a mers la Miami să participe la „Remi Runs”, un loc unde se pregătesc numeroși jucători NBA. El și-a postat această sesiune de pregătire pe contul personal de facebook.

 

Summers Almost Over ‼️

Posted by Tony Bishop on Thursday, August 22, 2019

Bishop a nimerit la un antrenament la care au participat baschetbaliști NBA precum frații Marcus și Markieff Morris, Dion Waiters sau Josh Richardson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ballislife (@ballislife) on

Tony Bishop a jucat în sezonul precedent la BCM U Pitești. El a evoluat în 27 de partide, cu medii de 13,1 puncte, 6,3 recuperări și 1,6 pase decisive pe întâlnire. Deocamdată nu se știe noua destinație a internaționalului panamez.

*foto:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!