Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Bishop îl înlocuiește pe Danilo Tasic în lotul lui BCM U Pitești

Tony Bishop îl înlocuiește pe Danilo Tasic în lotul lui BCM U Pitești

Mutările continuă la BCM U Pitești, echipă care a ratat accederea în Top 6 în LNBM și de asemenea a pierdut dubla mansă din sferturile de finală din Cupa României cu SCM Timișoara. În cursul zilei de astăzi, 10 ianuarie, gruparea argeșeană a anunțat despărțirea de Bozhidar Avramov. În plus față de această mutare, BCM U Pitești a ales să-l înlocuiască în lot pe Danilo Tasic cu Tony Bishop, jucător care a evoluat în stagiunea precedentă în Trivale.

În vârstă de 30 de ani, Tony Bishop a jucat în acest sezon 9 partide în Polonia pentru Spojnia. El a acumulat medii statistice de 6.9 puncte, 6.0 recuperări și 1.0 pase decisive în 22 de minute. În stagiunea 2018/2019, când a evoluat la Pitești, Bishop bifat 19 prezențe în LNBM cu cifre de 13.9 puncte, 6.2 recuperări și 1.8 pase decisive în aproximativ 25 de minute jucate în medie pe meci.

În cariera sa, Tony Bishop a mai evoluat pentru Bakken Bears, Eisbaren-Bremerhaven, San German, Rio Grande Valley Vipers, Nevezis și Aalborg Vikings.

În ceea ce îl privește pe Danilo Tasic, jucător sârb nu a fost utilizat în ultimul meci din Cupa României cu SCM Timișoara. Extrema de forță a prins 12 partide în LNBM pentru BCM U Pitești în acest sezon și are medii statistice de 13.8 puncte, 6.3 recuperări și 2.5 pase decisive pentru 18.0 la eficiență.

Danilo Tasic a mai evoluat în țara noastră la Dinamo București și CSO Voluntari. În cariera sa a mai trecut pe la KK Konstantin Nis, AEK Larnaca și Stal Ostrow.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!