Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Bishop, prestații solide pentru naționala statului Panama

Tony Bishop, prestații solide pentru naționala statului Panama

Tony Bishop a reușit două prestații solide în echipamentul naționalei statului Panama.

Bishop a terminat partida împotriva Braziliei, disputată pe data de 27 noiembrie, cu 18 puncte (5/7 la două puncte, 1/2 la trei puncte și 5/6 la libere) 4 recuperări, 2 pase decisive și un capac în 28 minute de joc  pentru un indice de 20 la eficiență și unul de 14 la categoria +/-. 

Baschetbalistul lui BCM U Pitești a fost constant și s-a evidențiat și în a doua partida, cea cu Uruguay, când a adunat 13 puncte (5/8 la aruncările din acțiune și 2/4 la libere) 8 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă și un capac pentru 18 la eficiență și -9 la categoria +/-. 

În ciuda prestațiilor lui Bishop, Panama a cedat ambele partide (71-77 cu Brazilia și 67-74 cu Uruguay), dar rămâne pe locul 3 în grupa B cu 2-2 la general și păstrează șanse reale de calificare la turneul final. 

*fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!