Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Gugino revine în România, la Dinamo Știința București

Tony Gugino revine în România, la Dinamo Știința București

Dinamo Știința București a anunțat un transfer. Echipa din Capitală a ajuns la un acord cu jucător american Tony Gugino, cel care nu se va afla la prima experiență în România, după ce a mai evoluat în Liga Națională de Baschet Masculin la Phoenix Galați.

Tony Gugino a împlinit în luna mai a acestui an vârsta de 33 de ani. El măsoară 2.06 metri și este un jucător de poziția 4. Ultima dată a evoluat pentru Rilski Sportist în Bulgaria.

În sezonul competițional 2018/2019, Gugino a bifat prezențe atât în campionatul intern al Bulgariei cât și FIBA Europe Cup. În competiția internă, extrema de forță a strâns medii statistice de 11.3 puncte, 6.9 recuperări și 1.8 pase decisive în 29 de meciuri. Pe plan internațional a strâns 6 prezențe cu cifre de 8.8 puncte, 7.3 recuperări și 1.8 pase decisive.

Tony Gugino a bifat 46 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin, în perioada petrecută la Galați. El a acumulat cifre statistice de 13.4 puncte, 7.6 recuperări și 2.6 pase decisive pentru 13.4 unități la eficiență.

În cariera sa, Gugino a mai jucat la Tundja Yambol (Bulgaria), SAM Basket Massagno (Elveția), BBC Monthey (Elveția) și Liege Basket (Belgia).

Dinamo Știința București i-a mai transferat în această vară pe Mladen Jeremic și Armin Cane și le-a prelungit contractele lui Ousamane Barro, Marcu Badiu, Daniel ioniță, Mihnea Andrei, Andrei Calenic și Anton Diaconescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!