Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tony Haymon: "Antrenorul ne-a oferit de mai multe ori de băut şi chiar a spus că e bine să participăm la astfel de acţiuni"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
19.03.2012

Scandalul iscat la Dinamo săptămâna trecută, atunci când jucătorii americani au refuzat să joace în meciul cu Asesoft e departe de final. După ce Nicolae Toader a declarat că acestora le plăcea mai mult să stea în baruri şi discoteci, Tony Haymon a ţinut să îi dea o replică fostului său antrenor.

Dinamo a fost o glumă. Noi am ieşit în oraş doar în timpul liber. A mers cu noi şi fostul nostru manager de club, şi nu doar o dată, la fel şi antrenorul care ne-a oferit de mai multe ori de băut şi chiar a spus că e bine să participăm la astfel de acţiuni şi că nu le pasă de viaţa noastră în afara sălii de joc.

Americanul spune că el şi colegii săi au încercat să fie profesionişti 100%, dar că la club sunt condiţii grele pentru performanţă, de la lipsa unei săli şi până la lipsa de cunoştinţe şi experienţă a antrenorului Nicu Toader.

Nouă, jucătorilor ne-a plăcut să ne antrenăm şi să fim în sală, dar nu ni s-a dat vreo şansă. Dinamo nu are o sală şi a trebuit să împărţim una cu alte 5 echipe, de la seniori până la juniori. Pe toate astea, antrenorul nostru nu are cunoştinţele necesare să dezvolte un jucător sau să ne menţină la un nivel profesionist, aşa că nu a avut respectul multor jucători, mai ales că a fost jucător în echipă la începutul sezonul şi nici măcar el nu lua lucrurile în serios.

Haymon spune că e nevoie de un nou start la echipă pentru a nu mai apărea astfel de probleme.

Dinamo trebuie să o ia de la zero. Şefi noi la secţia de baschet şi de jucători creduli care să accepte condiţiile neprofesioniste de la club.

După plecarea tuturor străinilor de la echipă, Dinamo a rămas cu doar 7 jucători în lot.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!