Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Topias Palmi este MVP-ul etapei cu numărul 24

Topias Palmi este MVP-ul etapei cu numărul 24

Runda cu numărul 24 a Ligii Naționale de Baschet Masculin a ajuns la final duminică, 26 martie, cu partidele de la Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Etapa s-a întins pe parcursul unei săptămâni.

Topias Palmi este MVP-ul acestei runde în opinia site-ului nostru, jucătorul de la SCM U Craiova contribuind cu 28 de puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepții și un capac în victoria importantă pe care echipa sa a obținut-o împotriva Constanței. Pentru prestația sa, Palmi a adunat un index al eficienței de 34 de unități și a terminat cu +28 la +/-.

Finlandezul a avut 4/6 la două puncte în acest meci, din spatele arcului de cerc asumându-și chiar mai multe aruncări (6/12), iar la linia liberelor a terminat cu 2/2. A fost pentru a doua oară când Palmi a terminat cu măcar 50% procentaj de la distanță în Top 10, fiind la al treilea meci în toată cariera lui din România când are 6 triple bune într-un meci, indiferent că este în LNBM sau Cupă.

De la începutul fazei Top 10, acest meci a fost al treilea pentru jucătorul Craiovei cu peste 25 de puncte marcate și al doilea cu măcar 30 index la eficiență. El a stabilit un record personal în LNBM la pase decisive cu ocazia partidei cu Constanța.

Palmi are 19.2 puncte în medie pe meci în faza secundă a Ligii Naționale, fiind al doilea marcator din Top 10 în acest punct al sezonului.

SCM U Craiova are 6-8 bilanț în această parte a clasamentului și ocupă poziția a șaptea, loc care îi asigură în acest moment prezența în playoff.

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!