Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Topul autohtonilor cu cele mai multe intercepții în acest sezon

Topul autohtonilor cu cele mai multe intercepții în acest sezon

În acest sezon, odată cu schimbările de regulament impuse de Federația Română de Baschet, jucătorii autohtoni au un rol mai important în angrenajul echipelor din Liga Națională și, până acum, mulți dintre ei s-au achitat bine de responsabilitățile primite.

Așadar, iată care sunt românii cu cele mai multe intercepții în acest început de sezon, primii doi aflându-se chiar în topul campionatului (am luat în considerare doar jucătorii cu minim patru partide disputate):

  1. Marcu Badiu – 2.75 intercepții
  2. Mirel Dragoste – 2.40 intercepții
  3. Andrei Mandache – 2.20 intercepții
  4. Vlad Moldoveanu – 1.60 intercepții

După Badiu, Dragoste, Mandache și Moldoveanu urmează o serie de jucători cu o intercepție/meci (Antonio Năsturescu, Bobe Nicolescu, Amedeo Casale, Mihai Măciucă).

Liga Națională de Baschet Masculin se reia miercuri, 16 noiembrie, cu duelul dintre CSM Galați și CSM Oradea.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!