Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

TOTALBASCHET A DAT DE COOLEY: "Domnul Szalkay ştie tot. Adevărul va ieşi rapid la iveală"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
06.04.2012


Foto: Anca Cheregi

În această seară site-ul Total Baschet a reuşit să-l contacteze pe Jujuan Cooley, sportivul care a părăsit echipa BC Mureş Târgu Mureş. Conform comunicatului de presă emis de către bcmures.com şi semnat de către preşedintele Szalkay Jozsef, americanul ar fi plecat în SUA fără motiv şi fără să anunţe pe nimeni. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Szalkay afirma că nu înţelege de ce Cooley a părăsit formaţia antrenată de Sekulovic, însă sportivul are cu totul o altă variantă.

Mai citiţi şi:

Szalkay Jozsef: "Probabil Cooley a fost deranjat de faptul că nu mai era star-ul echipei, de când a venit Stănescu"

Comunicat BC Mureș - JuJuan Cooley nu s-a prezentat la antrenament

Acesta ne-a declarat în exclusivitate că preşedintele clubului ştie de ce a părăsit formaţia. Cooley nu a dorit să intre în amănunte, sau să spună dacă va reveni la Mureş, rezumându-se la faptul că "adevărul va ieşi rapid la iveală".

Domnul Szalkay v-a acordat acea declaraţie pentru a ieşi cu bine din această situaţie. El ştia tot. Doar atât trebuie să ştiţi: adevărul va ieşi rapid la iveală. Am fost acolo şase sezoane şi este imposibil să fi plecat fără motiv cu o lună rămasă de disputat din acest sezon. E ceva foarte logic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!