Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

TotalBaschet.ro lanseză o comunitate dedicată antrenorilor

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.08.2012

TotalBaschet.ro a lasat o nouă secțiune pe forum. Ea se numește ”Antrenori” și este dedicată discuțiilor legate de partea tehnică a jocului de baschet.

Secțiunea își propune să devină o platformă unde antrenorii de orice nivel dar și cei pasionați de acest lucru să poată schimba idei, să se poată sfătui, să discute despre diferite sisteme tactice, metode de pregătire individuală, corectate a tehnicii individuale, clinicuri. Tehnicienii mai experimentați pot oferi soluții diferitelor probleme de care se lovesc cei aflați la început de drum, iar și unii și ceilați pot povesti lucruri care li s-au întamplat în cariera și din care ceilalți pot învăța.

Ideea unui astfel de forum a plecat de la Ovidiu Stochici, un tânăr antrenor din Iași și un cititor fidel al Academiei de Baschet și al Colțului Antrenorului. Ovidiu a reclamat lipsa unui loc în online românesc unde tehnicienii aflați la început de carieră să poate discuta despre problemele de care se lovesc. Nu a fost nevoie de nicio cercetare amănunțită pentru a-i da dreptate și astfel a luat naștere această platformă.

Invităm toți antrenorii care citesc TotalBaschet.ro să ia parte la discuții și să ajute la creșterea și coeziunea unei comunități care vine în sprijinul acestei profesii, una care, dacă va crește pe baze puternice, va contribui decisiv la dezvoltarea baschetului românesc.

Accesați secțiunea de antrenori a forumului TotalBaschet.ro!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!