Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Transferul lui Zvonko Buljan, un indiciu că sezonul lui Tony Bishop e terminat?

Eduard Popa

Eduard Popa
18.12.2018

buljan debut pitesti

Croatul Zvonko Buljan a fost adus de urgență de către cei de la BCM U Pitești și a fost băgat la joc aproape imediat după transferul său. Trecerea lui Buljan în Trivale nu a fost nici măcar anunțată de site-ul oficial al formației.

Chiar dacă a avut puține antrenamente la dispoziție, Buljan a jucat 23:37 de minute, timp în care croatul a avut procentaje de 100% la aruncările de 2 puncte (3/3), 0% la aruncările de la mare distanță (0/4) și 100% la linia de libere (1/1), pentru un total de 7 puncte. La acestea a adăugat o recuperare și o pasă decisivă, pentru un indice de eficientă de 3.

Buljan a jucat la Sala „Constantin Jude” cu un tricou improvizat cu numărul coechipierului său, Tony Bishop, baschetbalist care a suferit o accidentare în partida cu U-BT Cluj. Mai mult, numele americanului a fost acoperit, mai întâi cu o bandă albă, care s-a desprins în prima repriză, apoi cu o bandă roșie. 

buljan debut pitesti

Această încălcare a „cutumei” baschetbalistice, prin faptul că I s-a oferit unui baschetbalist numărul purtat de un coleg chiar în timpul sezonului, vine să confime ceea ce totalbaschet scria în urmă cu o săptămână și anume că accidentarea lui Tony Bishop este mai gravă decât se anunțase initial.

Sursele noastre spun că americanul care joacă pentru naționala Panama ar avea o problemă la tendonul lui Ahile, motiv pentru care ar rata tot restul sezonului. Rămâne de văzut dacă vom avea parte de vreo reacție oficială pe această temă. De precizat că Jonathan Person nici nu a evoluat în această partidă, în timp ce Iulian Orbeanu a fost pe parchet, în ciuda accidentării din meciul cu CSU Sibiu. La partida cu Timișoara a debutat și Jahii Carson.

*foto: Andreea Vlase

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Articol
    Din auzite stiu ca Bishop va sta o luna, deci nu cred ca e o problema. E posibil ca acest jucator, care pare experimentat, sa fi venit pe aici doar pentru a ne ajuta in lipsa lui.

    cu 5 ani în urmă (18.12.2018) Raspunde
  • Eduard Popa :

    @andrac
    Sper să fie cum zici tu. Bishop e unul dintre sportivii valoroși ai LNBM. Dar sursele noastre spun că accidentarea e una de durată. :(

    cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Da, Eduard, e un jucator valoros. Speram ca el sa nu aibe ceva grav. PS: Chestia cu maioul s-a mai intamplat, nu cred ca va ramane vreun sportiv cu un echipament de-al unui coleg. :) probabil a fost solutia de avarie.

      cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Pitesti
    La noi nu se stie nimic.conducerea nu informeaza suporterii, de parca nu pentru noi e echipa.sper sa nu fie ceva f grav la bishop.chiar e un jucator de exceptie.legat de transferul croatului e posibil sa fie venit pentru o perioada mai scurta pentru ca din cate am aflat si eu au facut tot posibilul sa castige meciul de la timisoara pentru a salva sezonul.dar s-au trezit prea tarziu.ne dam si noi cu presupusul atat timp cat nj avem informatii.cert e ca antrenorul a avut la dispozitie tot ce a dorit.

    cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Din spuse, Tm are probleme mari cu banii. Pentru noi, victorii cu Steaua si Dinamo sunt mai mult decat necesare. E pacat ca daca va intra in TOP 6 si le vor pleca oameni, vor fi degeaba pe acolo. Au un pivot foarte bun.

      cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Asta e dureros
      Cand te a bătut o echipa cu probleme salariale. La noi din cate stiu nu sunt probleme de genul. Si totusi determinarea si dorinta de a castiga meciul a fost de partea Timișoarei. Meciul cu Steaua poate conta foarte mult, daca l câștigăm ne ducem la 1 victorie în plus si am avea si meciul direct. Cât despre Bishop si jucătorul croat, nu mi se pare normal sa nu existe informații de la club. De ce atata secretomanie? Era normal sa se spună cât de gravă e accidentarea lui Tony si pe ce perioadă a semnat Buljan.

      cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    E vorba in primul rând de habarnismul echipei manageriale. Tind să cred că si-au dat seama târziu că nu au echipament pentru noul venit și au încropit o soluție de avarie. Din imaginile de la meciuri se deduce foarte ușor ca băieții din echipa manageriala de la Pitești au crescut mai mult la partea abdominala si mai puțin la interiorul tărtăcuței! Q.e.d

    cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Sa nu fim rautaciosi. Chestiile de avarie apar in momente critice, iar daca jucatorul ar fi ajuns(semnat) inainte cu o zi de meci, clar ca se apeleaza la asta.

      cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Ultimul lucru
      Ultimul lucru care ar trebui sa ne intereseze.dar ca tot veni vorba..doar echipamentul ce e de noi.e frumos tare.l-am mai vazut cred ca anul trecut la o echipa dintr.o competitie europeana.conducatorii si.au facut treaba pe jumate..mai aveau sa caute solutii tehnice si sponsori.Pana una alta nimeni din club nu raspunde in fata nimanui.Daca noi nu.i presam ca vrem rezultate astia n.au nicio treaba.Macar in fata suporterilor sa raspunda.dar vad ca nici de suporteri n.au treaba .Asa e romanul..daca nu raspunzi in fata nimanui nici treaba nu faci.

      cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Munca
      Astia sunt ca aia din politica..te rogi de ei sa munceasca.

      cu 5 ani în urmă (18.12.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!