Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau, cel mai bun oltean în meciul cu Steaua

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.10.2013

Travis Bureau a fost cel mai bun jucător al celor de la SCM U Craiova, în meciul pierdut pe teren în fața bucureştenilor de la Steaua CSM. Bureau s-a numărat printre titularii trimiși pe parchet de către Andelko Mandic. Americanul a fost singurul jucător al Craiovei care a marcat peste 15 puncte și s-a numărat printre singurii trei care au marcat mai mult de 10 puncte.

Bureau nu a primit timp de odihnă pe parcursul acestui meci decât aproximativ 3 minute. Astfel în cele 37 de minute petrecute pe parchetul Sălii Sporturilor din Craiova, americanul a înregistrat 17 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. 18 a fost cifra eficienței sale, el pierzând o posesie și comițând și un fault.

foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Bureau
    Daca sezonul trecut era doar cel mai spectaculos jucator al ligii,sezonul acesta a inceput sa fie si un jucator constant,cu prestatii solide,fara el si LeVar am fi realmente o echipa monotona.

    cu 10 ani în urmă (10.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!