Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau, cel mai eficient jucător al Craiovei

Ionuț Greere

Ionuț Greere
15.03.2015

SCM Universitatea Craiova a învins pe teren propriu cu scorul de 77-69 formația CSU Atlassib Sibiu. Meciul a contat pentru etapa cu numărul 24 din Liga Națională.

Deși nu a început ca titular, Travis Bureau a fost cel mai eficient jucător din tabără olteană. Jucătorul american al craiovenilor a totalizat 18 puncte și 4 recuperări, 20 la eficiență. În cele 23 de minute petrecute pe parchet, Bureau a avut medii de 78 % la aruncările din interiorul semicercului, 50 % la aruncările de la distanță și a marcat și singura liberă de care a beneficiat.

Sârbul Djordje Micic, eroul din meciul cu Oradea, evoluează constant bine în maieul celor de la Craiova. În partida de sâmbătă seara a fost principalul marcator al trupei lui Mandic cu 19 puncte, la care a adăugat 5 recuperări și 3 pase decisive.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    a la Craiova
    Bravo Travis.
    Avem mare nevoie de tine.
    Tu esti un excelent model pentru ceea ce ar putea insemna "baschetul a la Craiova" in urmatorii ani. Talent, daruire, spirit de sacrificiu, spectacol ca la nimeni altii.

    cu 9 ani în urmă (15.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!