Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau, cel mai eficient jucător al echipei SCM Universitatea Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.11.2014

Jucătorul american al formaţiei SCM Universitatea Craiova, Travis Bureau a fost cel mai eficient om din tabăra oltenilor, dar nu a putut împiedica victoria formaţiei BCMU Piteşti.

Bureau a evoluat 33 de minute şi 28 de secunde, interval în care a totalizat 22 de puncte, 9 recuperări (6 ofensive) şi 3 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 27 de unităţi. Fundaşul Craiovei s-a zbătut, a aruncat de la distanţă şi a încercat să facă spectacol prin dunkuri cu riscul unei accidentari nedorite. A terminat meciul cu medii de 62 % la aruncările de 2 puncte, 75% (3/4) la aruncările de la distanţă şi 50 % de la linia de pedeapsă, cu 3 reuşite din 6 aruncări primite.

Zoran Krstanovic a impresionat încă o dată în maieul al alb-albastru. "Zoki" a terminat jocul cu argeşenii cu 26 de puncte şi 5 recuperări pentru 21 la eficiență.

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!