Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau, cel mai eficient om al oltenilor în meciul cu Asesoft

Ionuț Greere

Ionuț Greere
30.11.2014

SCM Universitatea Craiova a cedat pe teren propriu în fața formației Asesoft  Ploiești , scor 87-77, într-o partidă ce a contat pentru etapa cu numărul  9 a Ligii Naționale de baschet masculin.

Travis Bureau a fost cel mai eficient jucător din tabăra olteană.  Americanul a început din postura de titular și a evoluat timp de 30 de minute, interval în care a totalizat 21 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive, pentru un indice de eficiență de 28 de unități. Extrema oltenilor  a avut medii de 67 % la aruncările de 2 puncte, 50 % la aruncările de la distanță și 100 % de la linia de pedeapsă.

Sârbul Zoran Krstanovic evoluează constant bine în maieul alb-albastru și bifează o medie de peste 20 de puncte pe meci. Zoki a jucat foarte bine și contra campionilor, dar nu și-a putut ajuta echipa să obțină un rezultat favorabil. Pivotul craiovenilor a terminat meciul cu 24 de puncte și 6 recuperări, pentru 21 la eficiență.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    cu 2 jucatori... E PUTIN !
    Cu 2 jucatori ne batem in campionatul asta, Travis si Zoki ?
    Subtire lotul...subtiri sperantele de play off...aproape imposibil...pacat ca urmeaza inca un sezon ratat daca nu se mai fac cel putin 3 transferuri...am redevenit o echipa de pluton...in fata unor echipe gen BCM PITESTI...SAU STEAUA !

    cu 9 ani în urmă (30.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!