Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau, inclus în top-ul celor mai buni jucători ai ultimei runde din Liga Balcanică

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.02.2014

Componentul formaţiei SCM Craiova, americanul Travis Bureau, a fost inclus în Top 10 cei mai buni jucători ai săptămânii care tocmai se încheie în Liga Balcanică, într-un clasament întocmit de eurobasket.com. Astfel, Travis este al 4-lea cel mai bun jucător al ultimei etape din BIBL. Craiova a trecut de KB Peja cu 85-75. 

În urma celor 24 de minute jucate împotriva celor de la KB Peja, Travis Bureau a reușit să stabiliească un record personal de puncte marcate în acest sezon de Ligă Balcanică, 22 la număr. De asemenea, acesta a mai contribuit cu 7 recuperări, 3 capace, 2 intercepții și 2 mingi pierdute, pentru un indice total la eficiență de 29 de unități, aceasta fiind cea mai bună cifră a sa în Liga Balcanică. Din punct de vedere al aruncărilor, baschetbalistul de peste ocean a avut o seară aproape perfectă, terminând cu procentaje de 70% (7/10) de la 2 puncte, 100% (1/1) de la mare distanță, respectiv 100% (5/5) de la linia de pedeapsă. Bureau are 12 prezențe bifate pentru Craiova în sezonul 2013-2014 din Liga Balcanică, timp în care a contabilizat medii de 11.1 puncte pe meci, 3.8 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.0 intercepții, 2.2 mingi pierdute și 12.2 în dreptul eficienței, totul în 20.1 minute petrecute pe parchet.

MVP-ul săptămânii în Liga Balcanică a fost Noah Dahlman de la BC Balkan cu 23 de puncte şi 13 recuperări. Pe următoarele două trepte ale podiumului s-au clasat Stanimir Marinov (BC Balkan) cu 19 puncte şi 13 recuperări, respectiv Savo Djikanovic (KK Teodo Tivat) cu 26 de puncte şi 10 mingi prinse la panou. 

Următorii 6 baschetbalişti din Top 10: 

5. Hristo Zahariev (Levski Sofia) - 23 puncte, 6 recuperări şi 4 pase decisive

6. Jumaine Jones (Levski Sofia) - 18 puncte, 14 recuperări şi 5 pase decisive

7. Rick Jackson (Galil Gilboa) - 17 puncte, 14 recuperări şi 5 pase decisive

8. Pavel Marinov (Balkan) - 18 puncte şi 7 recuperări

9. Logan Stutz (Balkan) - 17 puncte, 5 recuperări şi 3 pase decisive

10. K'Zell Wesson (Sigal Prishtina) - 12 puncte şi 9 recuperări

*Foto: balkanleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!