Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau: „Întotdeauna au fost meciuri frumoase cu cei de la Pitești”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
02.11.2014

Bureau

Într-un meci din etapa cu numărul 5 a Ligii Naționale de baschet masculin, SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la BCM U Pitești.

Partida din Bănie a fost prefațată de către Travis Bureau. Jucătorul formației oltene este conștient de valoarea oaspeților, dar speră ca echipa sa să se impună în partida de luni seara.

„Întotdeauna meciurile cu Pitești au fost extrem de disputate, sunt o echipă bună și au în componență jucători cu mare experiență. Au fost mereu meciuri frumoase între noi și așa va fi cel de acum. Noi suntem pregătiți, ne-am antrenat bine  și vom da tot ce este mai bun din noi pentru a câștiga această partidă. Jucăm acasă și acesta poate fi un avantaj pentru noi. Ca de fiecare dată vom juca doar la victorie și sper ca publicul să fie alături de noi.”

Meciul SCM Universitatea Craiova vs. BCM U Pitești este programat luni, 3 noimembrie, de la ora 20.30.

foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!