Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau, la cea mai bună prestație în Liga Balcanică

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.02.2014

SCM Craiova a izbutit cea de-a 6-a victorie stagional în Liga Balcanică, după ce a trecut aseară în propriul fief de formația din Republica Kosovo, KB Peja, scor 85-75. Travis Bureau a avut un cuvânt foarte important de spus în această victorie, fiind cel mai bun jucător de pe teren. 

În urma celor 24 de minute jucate împotriva kosovarilor, Travis Bureau a reușit să stabiliească un record personal de puncte marcate în acest sezon de BIBL, 22 la număr. De asemenea, acesta a mai contribuit cu 7 recuperări, 3 capace, 2 intercepții și 2 mingi pierdute, pentru un indice total la eficiență de 29 de unități, aceasta fiind cea mai bună cifră a sa în Liga Balcanică. Din punct de vedere al aruncărilor, baschetbalistul de peste ocean a avut o seară aproape perfectă, terminând cu procentaje de 70% (7/10) de la 2 puncte, 100% (1/1) de la mare distanță, respectiv 100% (5/5) de la linia de pedeapsă. 

Bureau are 12 prezențe bifate pentru Craiova în sezonul 2013-2014 din Liga Balcanică, timp în care a contabilizat medii de 11.1 puncte pe meci, 3.8 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.0 intercepții, 2.2 mingi pierdute și 12.2 în dreptul eficienței, totul în 20.1 minute petrecute pe parchet.

Mai jos puteți vizualiza două dunk-uri marca Travis Bureau în confruntarea cu KB Peja:


*Foto: Bogdan Dănescu

*Video: Ghid Sportiv YouTube

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    BUREAU
    Fata de anul trecut este mai constant si mai puternic fizic,de aceea spectaculozitatea lui extraordinara pare acum si mai devastatoare.Am urmarit cu atentie meciurile Asesoftului in EuroCup,unde evolueaza echipe cu bugete intre 2-10 milioane de euro,si afirm fara rezerve ca Bureau ar putea avea loc la majoritatea acestora linistit!De aceea sunt extrem de sceptic in privinta posibilitatii de a-l mai pastra la noi inca un sezon,insa ma voi bucura din tot sufletul pentru el sa faca un mare pas inainte,fiindca merita cu prisosinta.Si,daca vom fi atenti si abili,vom gasi un nou Bureau,care sa continue traditia Craiovei in a avea cei mai spectaculosi jucatori din campionat,care sa bucure binemeritat acest public formidabil pe care il avem!

    cu 10 ani în urmă (20.02.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      super
      subscriu, poate juca la alt nivel fara indoiala...are momente cand pare ireala plutirea

      cu 10 ani în urmă (20.02.2014)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    este off topic ...
    dar...
    din surse neoficiale inca, insa se pare ca inlocuitorul lui Maric ar fi Josip Naletilic, care a semnat contractul miercuri si urmeaza ca azi in cursul zilei sa ajunga la Craiova.
    Date: 1.85 metri, are 24 ani si este fundas
    A jucat anterior, la Jolly Sibenik - Croatia
    Cu acest jucator cei de la Craiova vor avea iarasi 7 straini. Va fi interesant de vazut cine ramane pe dinafara.

    cu 10 ani în urmă (20.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @erebus
      Pare un jucator OK,asa cum este si Babic dupa CV,dar ca si Babic se pare ca si asta vine de pe tusa,ori noi suntem in plin sezon,sa mai luam inca unul dupa care sa asteptam sa-si intre in forma cand se termina campionatul???!!!!Asta in cazul ca zvonul ar fi credibil,desi prea multe se tot vehiculeaza la noi,vezi Habus si alte nume pe la colturi...
      Altminteri ma bucur sa constat ca sustinatorii altor echipe sunt asa febrili in legatura cu stiri mai mult sau mai putin oficiale legate de Craiova...

      cu 10 ani în urmă (20.02.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      @buzestii
      Mi s-a parut interesant de mentionat de aceasta achizitie, care intre timp a aparut si pe acest site, avand in vedere ca am fost si sunt un fan al lui Maric, care din pacate a sfarsit cum stim totii. E foarte pacat ca a trebuit sa plece de la voi prin usa din spate, insa intr-adevar este tot atat de adevarat ca nu a reusit sa ajunga la nivelul de la Oradea de acu' cativa ani.
      Cu toate astea, cum am spus imi place de el si stiu ca este capabil de mult mai mult decat a aratat la voi.
      Oricum bafta cu acest nou jucator si da sa nu se adevereasca de ce te temi tu si sa se integreze usor si rapid.

      cu 10 ani în urmă (20.02.2014)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @erebus
      Stii care-i beleaua?Ca pana acum le-am cam tot nimerit,dar am cam predicat ca Moise in pustiu si nu mai vreau sa ma enervez,cel putin nu in acest moment.Sper ca macar din punct de vedere al teoriei probabilitatilor dupa atatea gherle sa nimerim ceva mai acatarii,analizele serioase se fac la final,fiindca dupa anul asta de aiureli chiar se impune o analiza serioasa,Craiova nu mai poate merge inainte doar dupa mofturi,ifose si carpeli la plezneala,asta sigur!

      cu 10 ani în urmă (20.02.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    :) esti tare erebus
    Vad ca a semnat Josip... sa-i uram integrare cat mai rapida.

    cu 10 ani în urmă (20.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!