Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau revine la SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
09.01.2017

SCM U Craiova continuă să fie activă pe piața transferurilor. După ce l-a reactivat pe Cătălin Burlacu și a adus un fundaș american, gruparea doljeană este pe cale să anunțe o nouă revenire. Conform site-ului sportuldojean.ro, echipa lui Vladimir Vuksanovic îl va aduce din nou pe Travis Bureau.

Baschetbalistul a evoluat ultima dată tot în Bănie, cu ocazia stagiunii precedente. Atunci, Bureau a avut medii de 9.6 puncte, 6.3 recuperări și 1.2 pase decisive, în 18 partide disputate. De altfel, Bureau a jucat în cariera sa profesionistă doar la SCM U Craiova.

Ajuns la 28 de ani, Travis a absolvit în 2011 Universitatea Louisiana-Lafayette și este cunoscut drept unul dintre cei mai spectaculoși stranieri care au trecut prin Liga Națională în ultimele sezoane.

Totodată, din informațiile noastre, Bureau îl va înlocui la Craiova pe Will Paul, cel care a suferit o accidentare.

Revenim cu detalii referitoare la starea de sănătate a lui Will Paul!

Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova fan Craiova :

    Travis, Darius, Jamar
    Incepe reconstructia. Din pacate pentru noi, mult prea tarziu in acest sezon. N-au fost bani dar pana la urma s-au mai gasit cativa. Conducerea trebuie sa-si asume actiunile, sa vrea performanta, sa aduca antrenor, sa lase cumetriile si sa nu mai sfideze iubitorul de baschet craiovean. Daca acum se contureaza o echipa cu care de fapt trebuia sa incepem in septembrie atunci trebuie depuse toate eforturile pentru pastrarea ei in sezonul urmator. Altfel ne vom bucura doar de cateva faze spectaculoase in meciurile ramase. Astept cu nerabdare Zburatorul!

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Travis
    Cred ca nu e iubitor de baschet din Craiova care sa nu-l simpatizeze pe Travis,asa ca nu strica deloc sa mai spalam din imaginea facuta praf pana acum,dar de aici incep din nou intrebari legate de acoperirea posturilor si implicit componenta lotului.Ma gandesc in principal la faptul ca Travis a fost ,iar Solopa este folosit preponderent pe pozitia 4.Acolo unde titular este Fraseniuk,dar este optima si pentru Burlacu sau Paul,ambii acoperind in mod fortat si pozitia 5,improprie amandorura.Travis si Solopa au fost folositi si pe 3,ca si Corneanu,insa acolo jupan este Jamar...Multe ajustari necesare,probabil vor mai urma miscari de trupe.Ce-i drept,tridentul Darius,Jamar,Travis ar trebui sa faca multe "victime" in liga,dar raman si alte ingrediente importante,la cea cheie,antrenorul,echipa ramanand extrem de vulnerabila!Primele raspunsuri le vom avea curand,la Galati,sa speram ca vor fi de bun augur.

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!