Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau se va întoarce în Statele Unite ale Americii

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.04.2016

Foto: Bogdan Dănescu

SCM ”U” Craiova nu se va putea folosi de serviciile lui Travis Bureau nici în meciul trei al seriei cu BC Mureș Târgu Mureș. Conducerea clubului din județul Dolj nu a reușit să-i rezolve problemele cu viza ale sportivului american, acesta primind o interdicție de a intra pe teritoriul României pentru următoarele luni.

Astfel sportivul ce actualmente se află în Bulgaria va părăsi continentul pentru a reveni în Statele Unite ale Americii. Travis a evoluat în 19 partide pentru alb-albaștrii, înregistrând medii de 9,7 puncte, 6.2 recuperări pentru 12.8 unități la eficiență. Ultimul meci la Craiova a fost tocmai împotriva mureșenilor, când echipa americanului a avut câștig de cauză, scor 75-62.

Partida cu numărul trei va avea loc luni seara, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgu Mureș. 

15 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Alessandro :

    Rusine, Toma !
    Rusine, amatorilor ! Asta e unul dintre motivele principale pentru care am pierdut primele doua meciuri, era un jucator esential pentru primul 5 !!!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Croco :

    Barcan
    La All Star Game va "trageati" in poza cu Bureau, iar peste 4 zile, in loc sa joace in meciurile cu BC Mures acesta era scos din tara.
    ADIO d-le director barcan ( cu b mic) !!!!!!!!!!!!!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vointza :

    Diletanti
    La fel ca si acum doua sezoane, traim vremuri de totala batjocura la adresa suporterilor craioveni! Daca in sezonul 2013/2014, LeVar&Co ne-au servit un flit pe fata pentru a-si exprima public frustarea legata de lefuri, in acest sezon a fost cazul ca, in mod direct, managerii de la SCM U Craiova sa ne "execute" in cel mai dragneean (R) mod posibil!

    In sezonul 2013/2014 publicul craiovean si-a facut datoria corespunzator prin prezenta constanta a cca 1000-1500 de spectatori in Polivalenta din Banie! Am terminat sezonul pe un onorabil loc 8 dar cu un gust amar dupa revolta echipei. Mesajul conducerii: "Ciocu mic ca, daca sunteti cuminti vi-l aducem pe Bureau inapoi!" Si l-au adus! In anul urmator ne salvam de la retrogradare dupa o demisie de fatada a lui Toma dar, la final mesajul transmis (sau netransmis dar inteles de toti) era acelasi: "Ciocu' mic ca la anul facem echipa de Final Four!" Desigur, numarul suporterilor prezenti la sala ramane constant! Vine si ultimul sezon insotit de foarte mult entuziasm construit in jurul calitatilor evidente aratate de Catalin Burlacu si fenomenul prinde o amploare nemaiintalnita: A DOUA CEA MAI MARE PREZENTZA INTR-O SALA DE BASCHET DIN LIGA NATIONALA! Dupa Cluj! Intr-o sala cu aproape jumatate din capacitate !!!! Sezonul regulat ne aduce un loc 4 SENZATIONAL, dar, ce sa vezi! Conducerea a stabilit ca Ce e prea mult genereaza greatza! Si asa ajunseram sa ne rupem corzile vocale sustinand o echipa care este, defapt, JUCAREAUA unor DILETANTI si PROFITORI !!!! Sa fim iarasi tratati ca niste hamsteri care trebuie sa invarta roata doar pentru satisfactia personala sau poate pentru profitul ilegal al unor oameni rau intentionati! Dar, exista un ... DNA (era sa zic D-zeu, dar D-zeu nu se uita decat la Tennis)! Si, la fel cum a inceput curatenia in fotbal, se poate sa apeleze si la cei din baschet!!!! Poate acum e vremea sa vedem daca Horia_Craiova are dreptate cand spune ca Micic are un salar de 4000 Euro/luna!!!! Si pentru ce ii primeste.....

    RUSINE TOMA si BARCAN! Va cer public DEMISIILE din orice functie decizionala apropiata de orice SPORT!!!!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Sabotaj?
    Sa nu ii prelungesti viza de lucru a lui Bureau e o idiotenie de proportii galactice!! Dar sa ascunzi de ochii lumii si, mai mult, sa sustii ca e accidentat in conditiile in care Travis dădea la peste pe malul bulgăresc al Dunării este O BATAIE DE JOC LA ADRESA TUTUROR!!!!

    Aceasta reprezintă plata pentru prezenta in sala!!! Aceasta este plata pentru sustinerea necondiționată arătată de copiii nelipsiti in Polivalenta!

    CRAIOVA VREA PERFORMANTĂ!!!
    SI POATE PERFORMANTĂ, DAR FARA VOI!!!!!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alexbaschet :

    prostie si indolenta
    Nu e vorba decat de prostie , indolenta si nesimtire din partea conducerii. La anul va fi la fel deoarece publicului craiovean ii place sa fie tratat asa...doar ce s-a obisnuit.... nesimtitii isi vad de interesele lor in continuare...Daca va place sa inghititi asta e!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Groaznic
    Si cad capete acum? Azi!!!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld:

      TDM
      La Craiova, niciodata nu cad capete, poate sa se întâmple orice, râman aceeasi oameni incompetenti numiti politic... A vazut cineva vreun mesaj din partea clubului? Ca eu nu

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Da!
      Cad capetele celor peste 4000 de FRAIERI care se duc meci de meci sa ii sustina pe ei si pe Şleahta lor de Praduitori! Aceasta echipa are un singur scop: Propasirea personala a unor amatori pusi in functii la sectia de baschet de la Craiova!

      Nu se poate sa ai o asemenea prăbusire de la un meci la alte 3! As fi inteles daca noi marcaj tot dar ei ar fi dat cu 1 pct in plus! Dar asemenea prestatie poarta un singur nume: SABOTAJ!
      Imi e rusine de mine si de cat de mult am sustinut această echipa, cel putin pe www.totalbaschet.ro! Nu avem caracter...cel putin la nivel de conducere!!!!!!!
      Păcat de noi suporterii! Noi merităm! Da!

      cu 7 ani în urmă (25.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Lliannan :

    RUSINE
    Rusine conducerii pentru modul in cazul ne trateaza, in conditiile in care am fost mereu acolo pentru echipa, asa cum am putut si stiut, avand in vedere ca in Craiova nu de mult s-a conturat acest fenomen baschetbalistic. Nu exista epitete pe care sa le adresam lui toma si barcan ca sa putem exprima exact ceea ce simtim la adresa lor in aceste momente. Si nu doar ei sunt vinovati, o parte din vina o avem si noi ca am tacut atata timp, ca nu am cerut din timp o demisie (neinsemnand ca am fi si primit-o). Cum sa iti bati joc asa de un jucator atat de iubit in Craiova ma depaseste..

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    Incompetenta + tradare
    Incompetenta + tradare.
    Aceasta a fost reteta pregatita de ai nostri.
    Muresul avea oricum un plus la cei inalti dar si un plus valoric pe shooteri. Noi aveam avantajul eventualului decisiv acasa. Obligatoriu era nevoie de o daruire CA NICIODATA. Si ce-am facut?
    1. Marim avantajul Muresului sub panou lasandu-l pe Travis pe marginea Dunarii si pe Djurasovici pe marginea terenului.
    2. Ne prezentam cu Popescu si Burlacu in nota lor obisnuita de apatie si noncombat.
    3. Nu avem raspuns la niste scheme simple dar repetate de o gramada de ori si care au adus in cosul nostru, in primele doua meciuri, peste 100 de puncte de la Mohammed si Martinic. Iar noi paream mereu surprinsi...
    FELICITARI MURES!!!
    HAI CRAIOVA!!!!

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    bureau
    exceptand incompetenta impardonabila a conducerii olteniene (!), asta e inca un exemplu de ce bine ar fi sa nu mai existe vize. daca nu erau vizele, bureau juca, voi oltenii puteati sa cantati cuie burlacu, etc. asa bureau primeste interdictie de a intra in romania cateva luni... pe bune ca e absurda situatia...si iar, cand sunt probleme in romania, bulgaria pare a fi solutia :)))))

    cu 7 ani în urmă (26.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    bureau
    Fara a incerca sa ma bag in bucataria adevrsarului prea mult, consider ca daca toti jucatorii Craiovei jucau , cum in cateva randuri am vazut ca pot, se putea suplini lipsa lui Travis. Intr-adevar este un jucator excelent si atletic, insa asa cum s-a mai intamplat in mai multe randuri in care si noi, si si alte echipe au jucat fara asa consideratul 'cel mai bun jucator' si au reusit sa preformeze si aici, in acest caz, existau premizele de a se intampla la fel. Problema a fost, ca ceilalti, nu au reusit sa activeze la nivelul lor obisnuit. Ca e si meritul Muresului, e o alta poveste!

    cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor:

      corect
      Desi cred ca la cum s-au prezentat ieri nu castigam nici daca juca toata familia Bureau.Cum deasemenea consider ca nu am fi castigat niciun meci la Mures,indiferent de validitatea lotului.Diferenta fundamentala s-a facut in meciurile de la Craiova,unde cu Bureau in teren am fi avut 2-0 fara drept de apel!

      cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Trist
    E clar ca o asemenea greseala ar trebui sa se lase cu multe picioare in dosul celor din conducere. Nu ar trebui doar sa plece, ar trebui aruncati de la aceasta echipa. Imi pare rau sa vad ca s-a confirmat ce spunea majoritatea de pe totalbaschet despre burlacu si popescu. Daca popescu a lasat-o mai moale de ceva vreme, "marele burlacu" si-a bagat picioarele acum cand conta cel mai mult. Craiova nu statea neaparat in Bureau (desi era un plus substantial) si putea impinge seria in decisiv fara el dar era nevoie ne caracter. Am trecut si noi prin asa ceva in trecut, mercenarii raman mercenari.

    cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      adevarat
      cu amendamentul ca pe langa alti mercenari, marele Burlacu si-a aratat adevarata clasa si in acest meci, in ceea ce priveste 'taria' de caracter de care dispune, pe langa 'daruirea imensa' pe care au mentionat-o si altii in comentariile de mai sus.

      cu 7 ani în urmă (26.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!