Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Watson, cel mai bun stelist în victoria cu CSM-U Oradea

Magdalena Manea

Magdalena Manea
01.11.2014

Travis Watson, jucătorul de 33 de ani legitimat SteauaCSM Eximbank, s-a remarcat vineri în meciul din etapa V dintre CSM-U Oradea și Steaua CSM, meci încheiat cu 93-94.

Americanul Watson a fost cel mai eficient jucător al Stelei, bifând la eficiență un scor de 20 și terminând meciul în double-double, cu 16 puncte și 13 recuperări.

A fost un meci strâns care a a avut nevoie de prelungiri pentru a desemna câștigătorul. P. Barac a înscris 17 puncte, Clayton Everett 16, Goran Ikonik 14 puncte, iar Titus Nicoara 12 puncte.

În cele 34 de minute petrecute pe teren, Travis Watson a terminat partida de la Oradea cu procentaje de 50% (6/12) la aruncările din interiorul semicercului și 67% (4/6) la cele de la distanță.

Astfel, în urma acestei victorii, Steaua CSM Eximbank se află pe prima poziție a clasamentului în Liga Națională.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!